Також дивіться новини на facebook.com

Будівництво спорткомплексу у м. Дубровиця на завершальному етапі

Триває будівництво нового сучасного спортивного комплексу, який зводять на місці колишнього стадіону у м. Дубровиці в рамках президентської програми «Велике будівництво».

В рамках робочої поїздки, 07 липня 2021 року  голова  Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан разом із заступником голови Рівненської облдержадміністрації Людмилою Шатковською, заступником голови Сарненської райдержадміністрації Любов`ю Мацигон та Дубровицьким міським головою Богданом Микульським  здійснили огляд вказаного об`єкту з метою перевірки стану виконання будівельних робіт.

Реалізацію об’єкта розпочато у 2017 році. Зараз у залах спорткомплексу завершують ремонтні роботи, здійснюється благоустрій прилеглої території.

Спорткомплекс матиме 5 легкоатлетичних доріжок, тренувальне футбольне поле для мініфутболу, змішане поле для баскетболу та волейболу, власну твердопаливну котельню. У першому корпусі будуть тренерські кімнати, великий зал для ігрових видів спорту, душові та підсобні приміщення. У самому ж залі гратимуть у мініфутбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс.

Важливо, що комплекс адаптований для зайняття спортом для людей з інвалідністю та маломобільних груп.

Будівництво закладу сприятиме створенню максимально комфортних умов занять спортом для учнів та молоді, місцевих жителів, стимулювання і організація змагальної, ігрової та оздоровчої діяльності, популяризація спорту, формування здорового способу життя та організації сімейного відпочинку.

Відкриття  спорткомплексу заплановано найближчим часом.