Також дивіться новини на facebook.com

Запрошуємо на онлайн-дискусію «Демократія "на карантині" Як спрацювали інструменти місцевої демократії»

15 липня 2021 року об 11:00 в режимі онлайн на платформі Zoom відбудеться публічна дискусія «Демократія "на карантині"? Як спрацювали інструменти місцевої демократії». Захід відбудеться в межах проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу та проєкту «Вплив пандемії COVID-19 на ефективність співпраці ОГС з регіональною владою в Україні» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», які реалізуються Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.

Під час заходу буде презентовано результати дослідження «Інструменти місцевої демократії в умовах пандемії  COVID-19», яке присвячено оцінці комунікації місцевої влади з громадою під час карантинних обмежень.

У дискусії візьмуть участь представники регіональної та місцевої влади, громадських організацій, ЗМІ та експерти. Обговорюватимуться вплив пандемії на місцеву демократію та на інструменти місцевої демократії, зокрема:

·        особливості роботи інструментів місцевої демократії (громадські та молодіжні ради, звернення громадян, петиції, бюджети участі, особистий прийом громадян тощо) під час карантинних обмежень;

·        проблеми, які виникали під час роботи інструментів місцевої демократії в 2020-2021 роках, успішні практики.

Захід відбудеться 15 липня 2021 р. об 11:00 на платформі Zoom. Участь безкоштовна. Для доступу необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/9Zwd1WuZH5nozaLz5

Посилання отримають усі зареєстровані учасники.

 

Проєкт «Громадськість за демократизацію» реалізується ІЕД за підтримки Європейського Союзу. Він має на меті зробити організації громадянського суспільства більш спроможними адвокатувати реформи демократизації на регіональному та місцевому рівнях через фінансову підтримку проєктів регіональних ОГС, широку комунікацію результатів їхньої діяльності та розбудову їхнього потенціалу.