Також дивіться новини на facebook.com

За право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на Рівненщині сплачено понад 11 мільйонів гривень

 Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, станом на 01.07.2021року на території області здійснюють діяльність з роздрібного продажу підакцизних товарів 2623 суб’єкти господарювання.

З початку року податковою службою області видано 6830 ліцензій на право роздрібної торгівлі, зокрема, 3788 ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та 3042 ліцензії на торгівлю тютюновими виробами. Відповідно до місцевих бюджетів Рівненщини надійшло 11,1 млн грн плати за ліцензії.

Нагадуємо, що суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, мають здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можливо, звернувшись з відповідною заявою та необхідними документами до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Рівненській області.