Також дивіться новини на facebook.com

Небезпечний штам «Дельта» загрожує українцям

У США, Великобританії, країнах ЄС реєструють все більше випадків штаму коронавірусу SARS-CoV-2 «Дельта», який спричиняє складніший перебіг COVID-19. Країни починають посилювати карантинні норми та вводити нові обмеження.

У США зазначають, що станом на  липень 2021 року понад 97% людей, яких госпіталізують із COVID-19, — невакциновані.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України на офіційній сторінці у FACEBOOK.

Коронавірусна хвороба наразі не відступає, тому для продовження боротьби з COVID-19 на даний момент важливо всім мобілізуватися та дотримуватися всіх протиепідемічних правил, які встановлені в Україні.

Масова вакцинація - єдиний спосіб зупинити пандемію. Тож, нагадуємо, що  у місті Сарни працює Центр вакцинації населення від СОVID-19!

Центр розташований  на базі спорткомплексу «Сарни-Арена», за адресою: м. Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 1 та працює щоденно з 9-ї до 17-ї години.

Всі бажаючі незалежно від місця проживання можуть БЕЗКОШТОВНО щепитись проти COVID-19, вакцинами Pfizer, CoronaVac та Moderna.

Самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення коронавірусу. Тільки особистою відповідальністю кожного, самоорганізацією та злагодженістю дій ми з вами зможемо впоратись з небезпечним вірусом, вберегти від нього себе та своїх рідних!

Пам’ятайте, що щеплення проти COVID-19 ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя.