Також дивіться новини на facebook.com

Вжиття додаткових протиепідемічних заходів на території Сарненщини обговорили на позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС

Сьогодні у приміщенні Сарненської районної державної адміністрації відбулося позачергове засідання районної комісії з  питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Людмили Мариніної.

З метою запобігання поширення коронавірусної COVID-19 на території Сарненщини комісією розглянуто питання щодо продовження карантину та  вжиття додаткових протиепідемічних заходів.

Про поточну епідемічну ситуацію на території району присутніх проінформувала завідувач Сарненського районного відділу Державної установи «Рівненський обласний центр контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я  України» Ірина Консевич.

«Наразі епідемічна ситуація контрольована, але уже спостерігається перша негативна тенденція щодо збільшення госпіталізацій з коронавірусом. Лише за минулу добу на Сарненщині виявлено 11 нових випадків захворювання на COVID-19”, - зазначила Ірина Консевич.

Також комісія розглянула питання про затвердження актів списання лісових розсадників Немовицького та Кричильського лісництв ДП «Сарненський лісгосп».

Тож, за результатами розгляду зазначених питань комісією прийняті протокольні рішення.