Також дивіться новини на facebook.com

Голова райдержадміністрації Олександр Кохан проінспектував хід ремонту дороги Немовичі-Тинне

В рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» в Сарненському районі тривають ремонти доріг загального та місцевого значення.

Наразі, ремонтується ділянка дороги державного значення Т-18-12  «Немовичі-Березне-Великі Межиріччі» протяжністю 14 км. 

На даний час підрядною організацією виконується комплекс робіт з  укладання вирівнюючого шару асфальтобетону на автодорозі поблизу села Немовичі. 

Голова Сарненської районної державної адміністрації Олександр Кохан особисто контролює хід виконання робіт на даному об’єкті. Сьогодні він проінспектував стан ремонтних робіт на цій ділянці дороги Немовичі-Тинне спільно з Немовицьким сільським головою Олександром Трохимцем.

У ході огляду дороги Олександр Кохан поспілкувався з представниками підрядної організації, які зазначили, що завершити капітальний ремонт дороги та ввести її в експлуатацію планують до кінця цього року.

Також після асфальтування ділянки дороги Немовичі-Тинне, підрядною організацією буде нанесена спеціальна пластикова розмітка, яка стійкіша до погодніх умов і яскравіша в темну пору доби, облаштування 10 зупинок  та перехідно-швидкісних смуг, узбіч та металевого бар‘єрного огородження на крутих поворотах.

 Тож, невдовзі жителі та гості нашого району зможуть їздити по дорозі європейської якості та комфорту.