Також дивіться новини на facebook.com

З головами територіальних громад про головне

20 вересня  в Сарненській  райдержадміністрації відбулась нарада з міськими, селищними, сільськими головами територіальних громад Сарненського  району під керівництвом голови Сарненської райдержадміністрації Олександра Кохана.

В нараді взяли участь голова Сарненської районної ради, голови територіальних громад району, начальник Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальник Сарненського районного сектору ГУ ДСНС України в Рівненській області,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розпочали нараду з представлення новопризначеного начальника Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки , ним став Павлюк Тарас Борисович.

В ході наради обговорено ряд актуальних питань, зокрема:

  • підготовку до  командно-штабного навчання та осіннього призову 2021 року;
  • дотримання пожежної безпеки у закладах освіти;
  • стан готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням;
  • матеріально-технічне забезпечення роботи територіальних виборчих комісій району;
  • стан перебігу кампанії з вакцинації проти COVID-19 у Сарненському районі.

Наразі, у районі триває підготовка до  проведення стратегічних командно-штабних навчань з територіальної оборони, які будуть проводитися з 22 вересня до 1 жовтня. Тож, про хід підготовки до проведення навчань інформував присутніх Тарас Павлюк.

Також, присутні заслухали інформацію щодо перебігу кампанії з вакцинації проти COVID-19 у Сарненському районі. За словами начальниці управління освіти, культури,  охорони здоров’я та спорту райдержадміністрації, з початку вакцинальної кампанії повний курс вакцинації у районі пройшли понад 11 тис. осіб.

На сьогодні щеплення в районі проводяться в  Центрі масової вакцинації населення та пунктах щепленнях при центрах первинної медико-санітарної допомоги.