Також дивіться новини на facebook.com

На Сарненщині відбувся урочистий захід з відзначення Дня глухих людей

Міжнародний тиждень глухих людей (IWDР) — ініціатива Всесвітньої федерації глухих (WFD), яка вперше була започаткована в 1958 році в Римі, Італія. Світова спільнота глухих відзначає його щороку протягом останнього повного тижня вересня, щоб згадати той день, коли відбувся перший Всесвітній конгрес ВФГ.

З цією нагоди сьогодні 21 вересня у міському будинку культури «Сузір’я» відбулися урочисті заходи.

Привітати весь колектив Сарненської територіальної організації Україн­ського товариства глухих прийшли численні гості та представни­ки владних структур, які відзначили вагомий внесок організації у соціальний розвиток осіб з інвалідністю.

У заходах взяла участь керівник апарату райдержадміністрації Тамара Пупко, яка від імені голови райдержадміністрації Олександр Кохан привітала усіх членів товариства та щиро подякувала за плідну роботу.

За вагомий особистий внесок у справу реабілітації осіб з вадами слуху, активних учасників товариства було відзначено Почесними грамотами голови райдержадміністрації.

У ході проведення святкових заходів присутнім подарували листівки ручної роботи від учасників підліткового клубу "Юність".

Після завершення урочистої частини присутні мали можливість насолодитися виступами акторів Рівненського будинку культури, піснями у жестовому виконанні та іншими талантами учасників свята.