Також дивіться новини на facebook.com

ВПУ-22 урочисто відзначило 85 річницю з дня заснування закладу та День працівника освіти

Вищому професійному училищу №22 м. Сарни виповнилось 85 років. З цієї нагоди 05 жовтня 2021 року у навчальному закладі відбулися урочистості.

Привітав колектив вищого професійного училища з нагоди свята голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан, зазначивши, що заклад має багаті і добрі традиції та сильну основу для розвитку професійно-технічної освіти. Адже, ВПУ -22 м. Сарни – це високоякісний центр підготовки хороших фахівців для задоволення потреб ринку праці не тільки Сарненщини, а й країни вцілому.
Наразі, навчальний заклад є одним з провідних у Рівненській області.Успішно у закладі функціонують 5 із 7 навчально-практичних центрів різних напрямків, ще 2 планують відкрити у наступному році.
«Бажаю всьому колективу навчального закладу здоров’я, мудрості, достатку, благополуччя, не зупинятися перед жодною вершиною, а йти вперед і перемагати. Ви є сучасними, показуєте приклад та розвиваєтесь! Успіхів Вам на цьому шляху! Так тримати», - наголосив Олександр Кохан.
Колектив навчального закладу та його численні гості з любов’ю і шаною гортали сторінки історії, з вдячністю згадували людей, котрі її творили і творять. Захід супроводжувався святковим концертом, нагородженням кращих працівників навчального закладу та, звичайно, врученням подарунків.