Також дивіться новини на facebook.com

Захисників і захисниць України привітали в райдержадміністрації напередодні свята

14 жовтня ‒ особлива дата, яка завжди переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів жителів нашої України.
Українці святкують День захисників і захисниць України – свято героїзму українських борців за свободу, а також день пошани всіх тих, хто продовжує боротися за державний суверенітет України.
Крім того, 14 жовтня в Україні традиційно відзначається День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також чергова річниця створення УПА.
Урочисті заходи у переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць України відбулися сьогодні у приміщенні Сарненської райдержадміністрації.
Перший заступник голови Сарненської райдержадміністрації Людмила Мариніна від імені голови Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан привітала присутніх зі святом, вручивши Почесні грамоти воїнам-учасникам бойових дій та військовослужбовцям Сарненського району.
«Шановні військовослужбовці Сарненщини, прийміть найщиріші привітання з нагоди потрійного свята: Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі», – звернулася до присутніх Людмила Мариніна.