Також дивіться новини на facebook.com

Ліквідацію пожеж поблизу сіл Єльне, Вежиця та Великий Чермель обговорили на селекторній нараді під керівництвом Віталія Коваля

Вчора близько 16.00 год. під час моніторингу рятувальники зафіксували загоряння сухої трави поблизу сіл Єльне, Вежиця та Великий Чермель Сарненського району.
За допомогою квадрокоптерів було встановлено, що площа горіння ставить приблизно 50 га.
Над локалізацією пожеж підрозділи ДСНС працювали всю ніч. Зокрема, до гасіння було залучено 21 пожежну та спеціальну техніку, а також майже 70 рятувальників, лісників та вогнеборців місцевих пожежних команд.
У ході проведення наради був доведений чіткий алгоритм взаємодії голів тергромад з управлінням ДСНС та департаментом цивільного захисту та охорони здоров'я Рівненської ОДА щодо локалізації пожеж на Сарненщині.
Тож, шановні жителі Сарненщини, вкотре попереджаємо про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в лісових масивах, в’їзду транспортних засобів і відвідування населенням лісів. Не завдавайте шкоди здоров’ю людей і навколишньому середовищу!