Також дивіться новини на facebook.com

№ 333 від 25.10.2021 року "Про Положення про ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Сарненського району Рівненської області"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 25   жовтня  2021 року

                                                № 333                                      

 

Про Положення про ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Сарненського району Рівненської області

 

 

 

 

 

 

Відповідно до статті 10 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту» та від 11 березня 2015 року № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту» та з метою здійснення заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період:

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Затвердити Положення про ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Сарненського району Рівненської області (далі – Положення) , що додається.

 

2. Структурні підрозділи Сарненської районної державної адміністрації, територіальні органи міністерств та інші центральні органи  виконавчої влади, підприємства, установи, організації  забезпечити реалізацію цього Положення.

 

3. Відділ з питань правової роботи апарату Сарненської районної державної адміністрації в установленому порядку забезпечити подання цього розпорядження на державну реєстрацію до Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

 

4. Загальний відділ апарату Сарненської районної державної адміністрації забезпечити офіційне опублікування цього розпорядження.

 

5. Розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Сарненської районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

В. о. голови  адміністрації                                                     Людмила МАРИНІНА