Також дивіться новини на facebook.com

Голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан. взяв участь у Другому регіональному Форумі ОСББ у Рівному.

 Захід відвідали понад півтори сотні учасників із 5 областей України. Адже, впровадження енергоефективних рішень - актуальна тема, як для управителів багатоквартирних будинків так і для місцевої влади.
Проведення подібних заходів - це найкращий спосіб отримати нові знання та обмінятись досвідом у впровадженні результативних проєктів з енергоефективності.

Присутній на заході перший заступник Міністра розвитку громад і територій Василь Лозинський, наголосив, що енергоефективність – один з ключових пріоритетів Президента та Уряду. Відтак, зацікавлені сторони в реалізації проєктів у цьому напрямку матимуть всебічну підтримку.
У ході проведення форуму учасники ознайомилися з презентацією програми «Енергодім» та проєктом «Енергоефективність громадських будівель в Україні».
Захід відбувся за сприяння голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, організаторами виступили департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності ОДА, Міжнародна Фінансова Корпорація (IFC), ГО «Ресурсний центр підтримки ОСББ Рівненщини».