Також дивіться новини на facebook.com

№ 359 від 19.11.2021 року "Про проведення річної інвентаризації матеріальних цінностей, що передані Сарненській райдержадміністрації Рівненською обласною державною адміністрацією та Центральною виборчою комісією"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

    

   19 листопада  2021  року                                                             359

 

 

Про проведення річної інвентаризації

матеріальних цінностей, що передані

Сарненській  райдержадміністрації 

Рівненською обласною державною

адміністрацією та  Центральною

виборчою  комісією

  

                Відповідно  до статті 10 Закону України  «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від            02 вересня 2014 року № 879, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  30 жовтня 2014 року за  №1365/26142 (зі змінами), типових форм для відображення бюджетними установами результатів інвентаризації, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 17 червня 2015 року № 572 «Про затвердження типових форм для відображення бюджетними установами результатів інвентаризації», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 липня 2015 року за № 788/27233, на підставі розпорядження  Голови Центральної виборчої комісії від 29 жовтня 2021 року № 74 «Про проведення річної інвентаризації», з метою забезпечення повноти та достовірності даних бухгалтерського обліку, а також перевірки фактичної наявності активів та стану розрахунків:

       1. Провести повну інвентаризацію  основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів та матеріальних цінностей, переданих Рівненською обласною державною адміністрацією та Центральною виборчою комісією на відповідальне зберігання Сарненській районній державній адміністрації, згідно з договорами та актами приймання -

2

передачі і документів та розрахунків із перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 01 листопада 2021 року.

        2. Для проведення річної  інвентаризації створити комісію у складі:

Голова комісії:

ГУЗИЧ Олександр - заступник голови районної державної адміністрації;

Члени комісії:

ВОЛОСЯЧИК  Ольга - головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації;

 

НАМАРТОВИЧ Петро - завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації;

 

ПОХОЗЕЙ Олександр - начальник загального відділу апарату районної державної адміністрації;

 

ПРИСЯЖНА Зоя -  начальник  відділу фінансово-господарського забезпечення - головний бухгалтер апарату районної державної адміністрації;

 

САВЧУК Руслана - начальник відділу з питань правової роботи апарату районної державної адміністрації.

        3. Організацію проведення річної інвентаризації та контроль за її проведення  покласти на інвентаризаційну комісію.

         4.  Інвентаризацію провести з 22 листопада 2021 року по 23 листопада 2021 року у присутності матеріально відповідальних осіб.

        5. Інвентаризаційній комісії у дводенний термін після закінчення інвентаризації передати матеріали інвентаризації на затвердження голові райдержадміністрації.

        6. Інвентаризаційні описи подати у відділ  фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації до 26 листопада  2021 року.

         7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова адміністрації                                                        Олександр  КОХАН