Також дивіться новини на facebook.com

№ 366 від 30.11.2021 року "Про проведення огляду конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту у Сарненському районі"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

30  листопада  2021  року                                                                          №  366

 

Про проведення огляду‑конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту у Сарненському районі

 

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», наказу Міністерства надзвичайних ситуацій України від 06 липня 2011 року № 587 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах», на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 21 лютого           2019 року № 150 «Про Примірне положення про консультаційний пункт з питань цивільного захисту», Положення «Про проведення огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення у Рівненській області», затвердженого першим заступником голови Рівненської облдержадміністрації від 20 жовтня 2021 року:

1.  Затвердити персональний склад комісії з проведення огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів Сарненського району згідно з додатком.

2. Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації:

2.1. Надати житлово-експлуатаційним організаціям усіх форм власності та підпорядкування, міським, селищним, сільським радам Положення «Про проведення огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення у Рівненській області» (далі – Положення), затверджене першим заступником голови Рівненської облдержадміністрації від 20 жовтня 2021 року.

2.2. Відповідно до Положення організувати та впродовж листопада -грудня 2021 року провести огляди-конкурси діяльності консультаційних пунктів при житлово-експлуатаційних організаціях усіх форм власності та підпорядкування, у міський, селищних, сільських радах Сарненського району.

3. Районній комісії узагальнені результати, протоколи проведення оглядів-конкурсів діяльності консультаційних пунктів району щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях у Сарненському районі та матеріали з досвіду роботи переможців подати для узагальнення обласній Робочій групі через Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області на електронну адресу met.nmc@rv.dsns.gov.ua до 25 грудня 2021 року.

4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН