Також дивіться новини на facebook.com

№ 367 від 30.11.2021 року "Про затвердження Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації "

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

30 листопада 2021 року                                                                                    № 367

 

Про затвердження Положення

про службу у справах дітей

Сарненської районної

державної адміністрації

 

                   Відповідно до статтей 5, 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про державну службу», постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2007 року № 1068 «Про затвердження типових положень про службу у справах дітей» (зі змінами), від 18 квітня 2012 року     № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в                   мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій» (зі змінами) та від                    26 вересня 2012 року №887 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації» (зі змінами), з метою приведення у відповідність до чинного законодавства України:

1. Затвердити Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації в новій редакції, що додається.

2. Службі у справах дітей райдержадміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

3. З моменту державної реєстрації Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 06 травня 2021 року № 173 “Про затвердження Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації”.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Любов Мацигон.

 

 

Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН