Також дивіться новини на facebook.com

Спорт формує характер через особисті звершення і перемоги.

У ФСК «Повір у себе» займаються люди, які заслуговують поваги та захоплення. Вони власним прикладом показують, що на шляху до здійснення мрій не існує перешкод.
Учасники спортивного клубу «Повір у себе» мають багато спортивних досягнень та перемог. Серед них – чемпіони світу, переможці міжнародних змагань, Заслужений майстер спорту, майстри спорту, кандидати у майстри, чемпіони та призери Всеукраїнських змагань.
Дуже символічним є те, що день народження спортклубу відзначають у Міжнародний день людей з інвалідністю. З цією нагоди сьогодні у МБК «Сузір’я» відбулися урочисті заходи.
Участь у заходах взяли заступник голови Сарненської адміністрації Любов Мацигон, голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук та Сарненський міський голова Руслан Серпенінов.
«Цей день покликаний більш пильно звернути нашу увагу на тих, хто живе з нами поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги.
 
Велика подяка всім, хто опікується особами з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього», - зазначила у вітальному слові Любов Мацигон.
Також заступник голови адміністрації побажала людям з особливими потребами міцного здоров’я, добра, благополуччя та вручила почесні грамоти від імені голови Сарненської райдержадміністрації Олександра Кохана.