Також дивіться новини на facebook.com

Вчора, 05 грудня, у спорткомплексі “Сарни-Арена» відбувся кубок голови Сарненської РДА з волейболу

Вчора, 05 грудня, у спорткомплексі “Сарни-Арена» відбувся кубок голови Сарненської РДА з волейболу серед аматорських команд трудових колективів присвячений 30-й річниці Незалежності України та з нагоди Дня місцевого самоврядування.
 
З нагоди відкриття змагань всіх учасників, які зареєструвалися для участі, привітали голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан та голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук.
“Радий вітати всіх учасників змагань з волейболу. Бажаю кожній команді, кожному учаснику отримати тільки позитивні емоції від гри. Адже це перший Кубок такого формату серед аматорських команд. Успіху вам. Нехай переможе найсильніший”, - зазначив Олександр Кохан перед стартом змагань.
Відтак, участь у змаганнях кубку з волейболу взяли 6 команд-аматорів. За результатами змагань Кубок голови Сарненської РДА з волейболу серед аматорських команд трудових колективів присвячений 30-й річниці Незалежності України та з нагоди Дня місцевого самоврядування завоювала команда трудового колективу та депутатського корпусу Рокитнівської селищної ради, II місце — команда Сарненської міської ради, а III місце — команда трудового колективу та депутатського корпусу Сарненської районної ради.
Всіх переможців та найкращих гравців змагань відзначили кубками та подяками.