Також дивіться новини на facebook.com

Питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати обговорили на селекторній нараді

У Рівненській обласній державній адміністрації відбулось чергове онлайн засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ігоря Тимошенка.
У заході в режимі відеоконференцзв’язку взяли участь: заступник голови Сарненської райдержадміністрації Олександр Гузич, головний спеціаліст фінансового управління Сарненської райдержадміністрації Оксана Саванчук та представники КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради.
Під час засідання йшлося про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, зі сплати єдиного соціального внеску та з платежів до Пенсійного фонду України, а також заходи, що вживаються з метою прискорення погашення цих боргів та недопущення їх зростання на підприємствах Сарненського району.
За результатами засідання обласною комісією прийняті узгоджені рішення спрямовані на усунення проблемних питань з метою сприяння прискоренню погашення існуючих боргів.