Також дивіться новини на facebook.com

Працівників виконавчої служби Сарненщини привітали з професійним святом

Сьогодні, 17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З нагоди свята голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан та керуючий справами міськвиконкому Вячеслав Шимко привітали працівників Сарненського районного відділу державної виконавчої служби.
«Роль державного виконавця складна та відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від компетентності та сумлінності державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а значить і забезпечення дотримання прав та свобод наших жителів », - зазначив Олександр Кохан. 
Окрім того, за сумлінну працю та високий професіоналізм кращих фахівців служби району відзначили почесними грамотами Сарненської райдержадміністрації та Сарненської міської ради. 
Довідково. День працівника виконавчої служби України почали відзначати 11 років тому. 22 липня 2009 року Президент України підписав указ, яким постановив, що «ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб» День працівника виконавчої служби України буде відзначатися щороку 17 грудня.