Також дивіться новини на facebook.com

№ 389 від 21.12.2021 року "Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 19 листопада 2021 року № 356 "

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

     

21  грудня 2021 року                                                                                           № 389

Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 19 листопада 2021 року № 356

 

 

 


 

 

 

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою задоволення клопотання акціонерного товариства «Укрпошта», щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

 

1. Внести зміни до розпорядження голови районної державної адміністрації від 19 листопада 2021 року № 356 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)», а саме:

Пункт 1 розпорядження голови райдержадміністрації доповнити абзацом наступного змісту:

«- площею 0,0359 га, яка перебуває в його постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування землею серія І-РВ № 000531 в с. Томашгород, вул. Жовтнева, 127 на території Сарненського району Рівненської області».

 

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                                    Олександр КОХАН