Також дивіться новини на facebook.com

№ 390 від 22.12.2021 року "Про утворення районної комісії щодо розгляду заяв окремих категорій громадян про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення "

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

22  грудня 2021 року                                                                                         № 390

                                                                                       

Про утворення районної комісії щодо

розгляду заяв окремих категорій громадян

про призначення  грошової  компенсації за

належні для отримання жилі приміщення

 

 

 

          Відповідно до ст. 10-14  Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ст. 23, 6, 39, 41  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2019 № 206 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь в Революції  Гідності, а також членів їх сімей» (із змінами), з метою  призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали участь в Революції Гідності, а також членів їх сімей за рахунок коштів державного бюджету:

 

          1.  Утворити районну комісію щодо розгляду заяв окремих категорій громадян про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення у складі згідно з додатком.

         2.  Затвердити Положення про районну комісію щодо розгляду заяв окремих категорій громадян про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, що додається.

         3.    Районна комісія щодо розгляду заяв окремих категорій громадян про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення у своїй діяльності забезпечує неухильне дотримання законодавства з питань, що належать до її компетенції.

          4.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

Голова  адміністрації                                                               Олександр КОХАН