- Інструкція з діловодства
- Адміністративно-територіальний розподіл
- Районний бюджет
- Регуляторна діяльність
- Захист прав споживачів
- Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАП
- Внутрішній аудит
- Доступ до публічної інформації
- Державна служба
- Громадська рада
- Положення про Громадську раду при Сарненській районній державній адміністрації
- Структура громадської ради
- Нормативні документи, що регламентують діяльність громадської ради
- Протоколи засідань громадської ради
- Рішення громадської ради
- Щорічний звіт про роботу громадської ради
- Новини та оголошення
- Про затвердження складу громадської ради при Сарненській райдержадміністрації
- Громадське обговорення
- Звернення громадян
- Конкурс
- Запобігання проявам корупції
- Реєстр виборців
- Державні закупівлі
- Служба у справах дітей
- Управління освіти, культури, охорони здоров’я та спорту
- Соціальний захист
- Архівний відділ
- Соціальне страхування
- Податкова політика
- Протидія домашньому насильству
- Вакансії
- Очищення влади
- Інвестиційний атлас надрокористувача
- Правові консультації
- Протидія торгівлі людьми
- Публічний звіт
- Реєстр наборів відкритих даних, що перебувають у Сарненській райдержадміністрації
- Статистика
- Гід з державних послуг
Обговорили питання щодо організації роботи закладів ресторанного господарства в літній період
Добавлено Адміністратор Сб, 28/05/2011 - 17:04
З настанням літа з’являється реальна загроза виникнення і поширення захворювань на гострі кишкові інфекції. Спека провокує ріст інфекційних захворювань, а це сальмонельоз, дизентерія та гострий ентероколіт. За неправильного зберігання їжі мікроби розмножуються дуже швидко, тому в цю спекотну пору року треба бути особливо обережними та пильно стежити за якістю продуктів харчування, які ми споживаємо, неухильно дотримуватись правил особистої гігієни.
Велика відповідальність в цьому плані покладається на заклади, що організовують громадське харчування. З метою недопущення поширення інфекційних захворювань і отруєнь в закладах ресторанного господарства району в літній період головою Сарненської райдержадміністрації затверджено відповідний план заходів. Основні його положення обговорювали й під час наради, що відбулася в райдержадміністрації під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Інни Наумович, за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Сухаревої, головного Державного санітарного лікаря Сарненського району Олександра Войнеловича, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, власників закладів ресторанного господарства району.
В ході наради Олександр Войнелович вкотре нагадав присутнім про небезпечні групи кишкових інфекцій та шляхи мікробного забруднення харчових продуктів, серед яких: транспортування продуктів харчування неспеціалізованими транспортними засобами, недотримання належного температурного режиму при зберіганні та обробці харчів, не належне дотримання правил особистої та виробничої гігієни та інше. Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сухарева наголосила керівникам закладів харчування про необхідність здійснення особливо ретельного контролю за дотриманням вимог санітарного законодавства в організації харчування при проведенні випускних вечорів, а також про посилення контролю за продажем алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім. Про легалізацію робочих місць в районі вела мову начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Дриганець.
Насамкінець заступник голови райдержадміністрації Інна Наумович, підсумовуючи все сказане, закликала присутніх керівників докласти максимум зусиль для усунення недоліків, виявлених в роботі їх закладів та належно дотримуватись правил торгівлі.
Сектор з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю
апарату райдержадміністрації
»
- Запис користувача: Адміністратор
- Login to post comments