Також дивіться новини на facebook.com

№ 46 від 07 лютого 2013 року "Про проведення районного конкурсу “Жінка 2012 року”"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

07 лютого 2013 року                                                                    № 46

 

Про проведення районного

конкурсу “Жінка 2012 року”

 

Керуючись ст.41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання Указу Президента України від 25.04.2001 № 283/2001 “Про підвищення соціального статусу жінок в Україні”, розпорядження голови райдержадміністрації від 04 січня 2011 року №1 «Про районний конкурс «Жінка року», яке зареєстроване в Сарненському районному управлінні юстиції           12 січня 2011 року за №2/197, з метою підвищення ролі жінок у суспільному і громадському житті держави, їх участі у державотворчих процесах, розкриття вмінь, талантів, професійних та творчих здібностей:

1. Відділам культури і туризму, у справах молоді і спорту райдержадміністрації провести 06 березня 2013 року районний конкурс “Жінка 2012 року”.

2. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації забезпечити розміщення у засобах масової інформації повідомлення про проведення районного конкурсу “Жінка  2012 року”. У повідомленні  зазначити інформацію про те, що до участі у конкурсі допускаються жінки за поданням виконавчих комітетів міської, селищних та сільських рад, управлінь і відділів райдержадміністрації, засобів масової інформації, територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, судових органів, правоохоронних органів, прокуратури  району, підприємств, установ та організацій різних форм власності. До подання додаються наступні матеріали: фотокартка, стисла біографія учасниці конкурсу, творчий життєвий опис учасниці конкурсу, перелік нагород, відзнак, особливих заслуг (за наявності). Подання та необхідні матеріали, відповідно оформлені, надсилаються до райдержадміністрації до 26 лютого 2013 року.

 

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Сухареву.

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                     О.Хомич