Також дивіться новини на facebook.com

№ 54 від 12 лютого 2013 року "Про виконання статті 77 Бюджетного кодексу України щодо першочергового забезпечення видатків на заробітну плату та енергоносії"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови  районної державної адміністрації

 

12  лютого 2013 року                                                                               № 54

 

Про виконання статті 77 Бюджетного

кодексу України щодо першочергового

забезпечення видатків на заробітну плату

та енергоносії

 

Відповідно  до статті 77 Бюджетного кодексу України,  до статей 6, 18, та 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 02.01.2013 № 32/0/1-13, відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації  від 29.01.2013 № 57 «Про виконання статті 77 Бюджетного кодексу України щодо першочергового забезпечення видатків на заробітну плату та енергоносії», з метою забезпечення   у 2013 році своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, проведення розрахунків за спожиті енергоносії:

1. Головним розпорядникам коштів районного бюджету та рекомендувати  сільським, селищним, міському головам взяти під особистий контроль:

1.1. дотримання керівниками бюджетних установ вимог статті 51 Бюджетного кодексу України в частині утримання чисельності працівників і здійснення фактичних видатків на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише у межах фонду заробітної плати, затвердженого у їх кошторисах;

1.2. затвердження та реалізацію заходів з оптимізації мережі та штатної чисельності бюджетних установ;

1.3. економне споживання комунальних послуг та енергоносіїв бюджетними установами, що фінансуються з місцевих бюджетів;

1.4. перерозподіл асигнувань, скорочення не першочергових видатків та спрямування вивільнених коштів на захищені видатки;

1.5. залучення коштів від власних надходжень бюджетних установ, відповідно до пункту 9 статті 51 Бюджетного кодексу України, на заходи, необхідні для виконання основних функцій, але не забезпечені коштами загального фонду бюджету;

1.6. активізувати роботу щодо розширення сфери надання платних послуг в межах чинного законодавства.

2. Виконавцям про хід виконання розпорядження інформувати фінансове управління Сарненської райдержадміністрації щокварталу до 20 числа місяця, наступного за звітним періодом.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови  районної державної адміністрації Хомича О.М.

 

Голова адміністрації                                                                  А. Остапчук