Також дивіться новини на facebook.com

№ 101 від 27 березня 2013 року "Про участь в обласному місячнику "Спорт для всіх – спільна турбота""

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

 

27 березня 2013 року                                                                             № 101

 

 

Про участь в обласному місячнику

"Спорт для всіх – спільна турбота"

 

 

Відповідно до статей 22, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, на виконання розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 21.03.13 № 145 "Про затвердження Положення про проведення в області місячника "Спорт для всіх – спільна турбота", зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Рівненській області 22.03.13  за № 16/1075,        від 27.03.13 №159 «Про проведення в області місячника "Спорт для всіх - спільна турбота" та з метою  покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку:

 

1. Прийняти участь в обласному місячнику "Спорт для всіх – спільна турбота".

2. Утворити робочу групу з координації роботи по проведенню обласного місячника "Спорт для всіх - спільна турбота" в Сарненському районі у складі згідно з додатком.

3. Робочій групі:

3.1. Організувати свою роботу в порядку, визначеному Положенням про проведення в області місячника "Спорт для всіх - спільна турбота",  затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 21.03.13               № 145, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Рівненській області            22.03.13 за № 16/1075.

3.2. До 11 травня 2013 року подати матеріали за результатами проведення  обласного місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" в Сарненському районі управлінню у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. 

4. Забезпечити начальнику відділу освіти райдержадміністрації та рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міської рад, керівникам педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету, вищого професійного училища № 22 м. Сарни, Сарненського професійного аграрного ліцею, районної організації Всеукраїнського фізкультурно–спортивного товариства “Колос” агропромислового комплексу України, Сарненського стадіону «Мрія» Всеукраїнського фізкультурно–спортивного товариства “Колос” агропромислового комплексу України провести відповідну роботу з упорядкування та облаштування спортивних споруд та спортивних майданчиків для занять загальною фізичною підготовкою. 

5. Відділу освіти райдержадміністрації забезпечити участь навчальних закладів району в обласному місячнику ”Спорт для всіх-спільна турбота”.

          6. Виконавцям до  07 травня 2013 року подати у відділ у справах молоді і спорту Сарненської районної державної адміністрації інформацію про участь в обласному місячнику "Спорт для всіх - спільна турбота" за формами 1 - 4, що додаються.  

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Сухареву.

 Додається (Склад робочої групи з координації роботи по проведенню обласного місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" в Сарненському районі)

Голова адміністрації                                                                             А.Остапчук