Також дивіться новини на facebook.com

№ 360 від 22 жовтня 2013 року "Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 16.10.2009 №456 «Про організацію забезпечення ліками громадян Сарненського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 22 жовтня 2013 року                                                                                  № 360
 

Про внесення змін до розпорядження

голови райдержадміністрації від 16.10.2009

№456 «Про організацію забезпечення ліками

громадян  Сарненського району, які

постраждали внаслідок Чорнобильської

катастрофи»
 
 

В зв'язку з організаційними та кадровими змінами в структурних підрозділах обласної та районної державних адміністрацій, керуючись ст. 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

 

 1. Внести до розпорядження голови райдержадміністрації від 16.10.2009 № 456 «Про організацію забезпечення ліками громадян Сарненського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» такі зміни:

 

1.1. У тексті розпорядження слова «головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації» у всіх відмінках замінити словами

«департамент соціального захисту населення облдержадміністрації»;  «Центральна районна лікарня» на КЗ «Сарненська  центральна районна лікарня» Сарненської районної ради  Рівненської області у відповідному відмінку.

1.2. Затвердити склад районної робочої групи з питань організації, координації та контролю медичного забезпечення громадян Сарненського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженої додатком до розпорядження голови райдержадміністрації від 16.10.2009 № 456, в новій редакції.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації   Сухарєву  Т.Є.

 

Голова адміністрації                                                                         А.Остапчук