Також дивіться новини на facebook.com

№ 382 від 12 листопада 2013 року "Про розподіл додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

  
 

 12 листопада 2013 року                                                                            № 382

 
Про розподіл  додаткової дотації

з державного бюджету

на вирівнювання фінансової

забезпеченості місцевих бюджетів

 
 

Керуючись Законом України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 листопада 2013 року № 576 «Про розподіл додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості», враховуючи висновок постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення від 12 листопада 2013 року № 55-1:

 

1.       Збільшити доходи загального фонду районного бюджету на 2013 рік за кодом 41020600 «Додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості  місцевих бюджетів» за рахунок додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на суму 800,0 тис. гривень.

2.       Збільшити видатки загального фонду районного бюджету на 2013 рік за рахунок додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на суму 800,0 тис.грн. та затвердити розподіл згідно з додатком.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації внести відповідні зміни до розпису районного бюджету на 2013 рік.

4. Головним розпорядникам коштів районного бюджету та виконавчим комітетам місцевих рад вжити заходів щодо спрямування додаткової дотації виключно на оплату праці працівників бюджетних установ та недопущення прострочення кредиторської заборгованості із зазначених виплат.

         5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.
 
  

 Голова адміністрації                                                            А.Остапчук