Також дивіться новини на facebook.com

№ 130 від 06 травня 2014 року "Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій , підвищення "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

 06 травня 2014 року                                                                            № 130

 
Про стан виконання підприємствами, установами і
організаціями указів Президента України, постанов
Кабінету Міністрів України та відповідних
розпоряджень голів обласної та районної державних
адміністрацій , підвищення рівня виконавської
дисципліни в районі у  І кварталі 2014 року
 
 

         З метою забезпечення виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій сектором контролю апарату райдержадміністрації спільно з управліннями і відділами райдержадміністрації було перевірено стан виконання документів органів влади вищого рівня та відповідних розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації в районі.

         Аналіз показав, що в цілому проводиться комплекс заходів по виконанню указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій в районі.

 Станом на 01 квітня 2014 року в райдержадміністрації на контролі перебувало 536 документів органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі 73 укази та 4 розпорядження Президента України, 68 постанов та 27 розпоряджень  Кабінету Міністрів України, 247 розпоряджень та 117 доручень голови обласної державної адміністрації.

Також на контролі перебуває 501 розпорядження та 118 доручень голови райдержадміністрації. Всього за І квартал 2014 року поставлено на контроль 31 розпорядження та 8 доручень голови райдержадміністрації.

Щомісячно на засіданнях колегії райдержадміністрації заслуховуються звіти заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації про стан виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій в районі.

Для забезпечення виконання в районі Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” проводяться виїзні засідання колегій на базі виконкомів рад під час яких вивчається стан виконання виконавчими комітетами Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” на підвідомчій території ради. 

З метою забезпечення виконання указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій:

 1. Першому заступнику голови, заступнику голови, керівнику апарату, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

1.1. забезпечити повне виконання завдань, поставлених в указах   Президента України, постановах Кабінету Міністрів України, законах України, розпорядженнях та дорученнях голів обласної   та районної державних адміністрацій;

1.2 взяти під особистий контроль якісне та повне виконання у визначені терміни указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

2.1 здійснювати постійний контроль за надходженням платежів від платників податків на підвідомчій території та щоквартально виносити на розгляд виконкомів питання стану виконання місцевих бюджетів;

2.2   вжити заходи щодо забезпечення   участі місцевих футбольних команд   в чемпіонаті району з футболу в 2014 році;

2.3 забезпечити        виконання    та    інформування     райдержадміністрації     у  

 встановлені терміни про стан виконання на території ради Законів України, указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій;

2.4 внести на розгляд засідань виконавчих комітетів у липні 2014 року питання стану виконання документів органів влади вищого рівня, власних рішень та підвищення виконавської дисципліни на території ради в першому півріччі 2014 року.

3. Районній тимчасовій комісії з питань з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат активізувати роботу з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, постійно заслуховувати на засіданнях звіти керівників підприємств-боржників зі сплати страхових внесків.

 

4. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати міському, селищним сільським головам, в межах повноважень посилити контроль за станом вирішення проблем, з якими громадяни звертаються до центральних органів влади, райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, забезпечити своєчасне і повне інформування громадян про результати розгляду звернень.

5. Виконавцям про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 15 липня 2014 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату райдержадміністрації В.М.Стельмаха.

 
 

       Голова адміністрації                                                            С.Євтушок