Також дивіться новини на facebook.com

№ 391 від 05 листопада 2014 року "Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій , підвищення"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

 05 листопада 2014 року                                                            №391

 
Про стан виконання підприємствами, установами і
організаціями указів Президента України, постанов
Кабінету Міністрів України та відповідних
розпоряджень голів обласної та районної державних
адміністрацій , підвищення рівня виконавської
дисципліни в районі за 9 місяців 2014 року
 
 
 
 
 

         З метою забезпечення виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій сектором контролю апарату райдержадміністрації спільно з управліннями і відділами райдержадміністрації було перевірено стан виконання документів органів влади вищого рівня та відповідних розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації в районі.

         Аналіз показав, що в цілому проводиться комплекс заходів по виконанню указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій в районі.

 Станом на 01 жовтня 2014 року в райдержадміністрації на контролі перебувало 520 документів органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі 66 указів та 4 розпорядження Президента України, 69 постанов та 30 розпоряджень  Кабінету Міністрів України, 217 розпоряджень та 108 доручень голови обласної державної адміністрації. Також на контролі перебуває 510 розпоряджень та 112 доручень голови райдержадміністрації.          Всього за 9 місяців 2014 року поставлено на контроль 95 розпоряджень та 23 доручення голови райдержадміністрації.

Щомісячно на засіданнях колегії райдержадміністрації заслуховуються звіти заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь і відділів райдержадміністрації про стан виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій в районі.

З метою забезпечення виконання указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій:

 1. Першому заступнику голови, заступнику голови, керівнику апарату, начальникам управлінь і відділів райдержадміністрації, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, керівникам територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

1.1. забезпечити повне виконання завдань, поставлених в указах   Президента України, постановах Кабінету Міністрів України, законах України, розпорядженнях та дорученнях голів обласної   та районної державних адміністрацій;

1.2 взяти під особистий контроль якісне та повне виконання у визначені терміни указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

 2.1 забезпечити        виконання    та    інформування     райдержадміністрації     у   встановлені терміни про стан виконання на території ради указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, Законів України , розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій;

2.2. внести на розгляд засідань виконавчих комітетів у січні 2015 року питання стану виконання в 2014 році документів органів влади вищого рівня, власних рішень та підвищення виконавської дисципліни на території ради.

3. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та рекомендувати сільським, селищним, міському головам забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та 100 відсотковим їх фінансуванням відповідно до розпоряджень голови райдержадміністрації від 18 липня 2014 року №223 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води апаратом районної державної адміністрації, структурними підрозділами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по КПКВ 7871010 «здійснення виконавчої влади у Рівненській області, на 2014 рік» та від 12 серпня 2014 року №265 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і організаціями району на 2014 рік».

4. Сарненському районному відділу УМВС України в Рівненській області, спільно з службою дітей, відділом молоді та спорту райдержадміністрації, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконавчими комітетами місцевих рад забезпечити виконання  розпорядження голови райдержадміністрації від 31.01.13 №18 «Про стан законності , профілактику злочинності, охорону громадського порядку в районі в 2013 році та заходи щодо їх поліпшення впродовж 2014 року» в частині попередження дитячої злочинності, покращення  криміногенної ситуації та профілактики злочинності на територіях рад.

5. Звернути увагу: Сарненського міського, Клесівського та Степанського селищних голів на неналежний рівень виконання пунктів 11,12 заходів затверджених розпорядженням голови райдержадміністрації від 12 травня 2014 року №140 «Про підсумки опалювального сезону 2013-2014 року та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 року” стосовно розроблення та затвердження у відповідності із встановленим порядком схем оптимізації водопостачання та водовідведення міст і селищ міського типу та розроблення і затвердження у встановленому порядку науково-обгрунтованих норм споживання води водопровідно-каналізаційними господарствами та проведення їх енергоаудиту.

6. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, керівникам територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад забезпечити виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 03.10.14 №344 «Про підсумки огляду готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до осінньо-зимового періоду 2014-2015 року» та стабільне функціонування підвідомчих установ в осінньо-зимовий період 2014-2015 року.

7. Звернути увагу сільських голів: Карпилівського – Карпець Г.С., Чудельського – Жука В.Т., Коростського – Климця О.З., Великовербченського – Кузьмич В.М., Немовицького – Онищука В.К. на низький рівень виконавської дисципліни щодо інформування райдержадміністрації про стан виконання документів центральних і місцевих органів влади.

         Рекомендувати сільським головам вжити заходів щодо забезпечення покращення виконавської дисципліни в підвідомчих установах.

8. Про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 15 лютого 2015 року.

9. Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату райдержадміністрації В.М.Стельмаха.

 
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                Я.Яковчук