Також дивіться новини на facebook.com

№ 139 від 15 квітня 2015 року "Про проведення Х районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих» "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
15 квітня 2015 року                                                                                            № 139
 
 

Про проведення Х районного

фестивалю творчої молоді
«Мистецтво молодих»
 

 

Керуючись ст. 22, ст. 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Програмою розвитку культури Сарненського району на період до 2017 року, схваленою розпорядженням голови райдержадміністрації від 06.02.2013 № 43 та затвердженою рішенням Сарненської районної ради від 14.03.2013 № 586 та з метою створення сприятливих умов для розвитку творчого обдарування серед молодого покоління, самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, духовного збагачення національної та громадянської самосвідомості, патріотичного виховання на кращих зразках пісенної творчості, пропаганди різних жанрів мистецтва, підвищення художнього рівня репертуару і виконавчої майстерності та в рамках заходів до Дня захисника Вітчизни.

1. Затвердити Положення про проведення Х районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих», що додається.

         2. Відділу культури і туризму райдержадміністрації та рекомендувати виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад, директорам Сарненського педагогічного коледжу, вищого професійного училища № 22, державного професійного – технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей» забезпечити підготовку та участь творчої молоді у Х районному фестивалі творчої молоді «Мистецтво молодих».

         3. Фінансування витрат на організацію та проведення Х районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих» здійснити згідно кошторису витрат з коштів, передбачених на реалізацію заходів Програми розвитку культури Сарненського району на період до 2017 року, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 06.02.2013 № 43 та затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 14.03.2013 № 586.

         4. Розпорядження голови Сарненської райдержадміністрації від 11.10.2013 № 332 «Про проведення ІХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих», зареєстроване в Сарненському районному управлінні юстиції 15 жовтня 2013 року за № 11/245 визнати таким, що втратило чинність.

         4. Розпорядження набирає чинності з дня державної реєстрації та оприлюднення.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови адміністрації Яковчука Я.В.

 
 
 
 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                                   Я. Яковчук