Також дивіться новини на facebook.com

№ 144 від 20 квітня 2015 року "Про внесення змін до розпорядження голови Сарненської райдержадміністрації від 02.12.2014 № 414 «Про орган опіки та піклування з питань опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

20 квітня 2015 року                                                                                             № 144

 
Про внесення змін до розпорядження
голови Сарненської райдержадміністрації
від 02.12.2014 № 414 «Про орган опіки та
піклування з питань опіки та піклування над

повнолітніми недієздатними особами

та особами, дієздатність яких обмежена»

 

На виконання листа Рівненської обласної державної адміністрації від 27.03.2015 № 1824/01/01-22/15, з метою приведення нормативно - правового акта у відповідність до чинного законодавства України:

 

1.Внести зміни до розпорядження голови райдержадміністрації від 02.12.2014 № 414 «Про орган опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена», а саме: преамбулу до розпорядження викласти у новій редакції:

«Відповідно до ст. 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», спільного наказу Державного комітету України у справах сім'ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров'я України і Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 1999 року №34/166/131/88 "Про затвердження Правил опіки та піклування", з метою захисту особистих та майнових прав, інтересів повнолітніх осіб, які за станом здоров'я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов'язки та забезпечення вирішення питань, пов’язаних з встановленням та здійсненням опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена».

2. Внести до складу органу опіки та піклування з питань опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена при Сарненській районній державній адміністрації (далі – опікунська рада) такі зміни:

2.1. Ввести до складу опікунської ради: 

Жук Марію Анатоліївну – члена правління Сарненської районної організації Товариства Червоного Хреста України (за згодою);

Костецького Миколу Адамовича – заступника голови районної ради (за згодою);

Олексійовець Людмилу Олександрівну – головного спеціаліста з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого комітету апарату Сарненської районної ради (за згодою);

Палій Галину Іванівну – начальника відділу пенсійного забезпечення управління Пенсійного фонду України в Сарненському районі.

2.2. Вивести зі складу опікунської ради:

Малецьку Ларису Іванівну – директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Нікітюк Людмилу Григорівну – заступника начальника управління Пенсійного фонду України в Сарненському районі.

3. В Положенні про орган опіки та піклування при Сарненській райдержадміністрації:

3.1. Пункт 1.4 викласти у новій редакції:

«1.4. Опікунська рада створюється у складі 11 осіб. Персональний склад опікунської ради затверджується розпорядженням голови райдержадміністрації. До складу опікунської ради входять депутати, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування і громадськості.»

3.2. Абзац перший пункту 5.12. викласти у новій редакції:

«5.12. Засідання опікунської ради протоколюються. Протокол засідання опікунської ради підписує голова і секретар опікунської ради. Опікунська рада розглядає питання тільки при зборі повного пакету документів з відповідного питання. Порядок денний проведення опікунської ради формується за 10 днів до дати проведення засідання опікунської ради.»

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації.

 
 

Виконуючий обов’язки голови адміністрації                                          Я.Яковчук