Також дивіться новини на facebook.com

№ 155 від 29 квітня 2015 року "Про районну програму соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

29 квітня 2015 року                                                                                      № 155

 

                                                                                   

Про районну програму

соціального захисту учасників

антитерористичної операції

на 2015-2018 роки

 
 

       Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 13, пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 150/2015 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 10 квітня 2015 року №176 «Про обласну програму соціального захисту учасників антитерористичної операції»  та з метою медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції:

 

      1. Схвалити районну програму соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки (далі - Програма), що додається.

      2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

      3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на 2015-2018 роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів для фінансування заходів, визначених Програмою. 

      4. Виконавцям забезпечити виконання Програми, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щокварталу до 03 числа місяця, що настає за звітним періодом.

      5. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації про хід виконання Програми інформувати департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

      6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Р.Серпенінова.
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                                    Я.Яковчук