Також дивіться новини на facebook.com

№ 188 від 12 травня 2015 року "Про підсумки опалювального сезону 2014-2015 року та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

12 травня 2015 року                                                                                  № 188

Про підсумки опалювального сезону 2014-2015 року та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року

 
 
 

 

   

У ході підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 року райдержадміністрацією, виконкомами місцевих рад, підприємствами житлово-комунального господарства здійснено ряд заходів щодо забезпечення сталого функціонування господарського комплексу району.

До роботи в опалювальному сезоні було підготовлено:

- по житловому фонду та об’єктах соціально-культурного призначення: 254 будинки, 42 дошкільних закладів, 54 учбових закладів, 5 закладів охорони здоров’я;

- по об’єктах теплопостачання:  60 котелень, із них 3 комунальні; 11,0 км теплових мереж, із них 6,8 комунальних; розпочато реконструкцію (капремонт) 6 котелень; замінено 0,06 км теплових мереж з використанням попередньо ізольованих труб;

- по водопровідно-каналізаційному господарству: відремонтовано 0,78 км водопровідних мереж і 0,86 км каналізаційних мереж; підготовлено 5 водопровідних та каналізаційних очисних споруд, 10 свердловин;

- по дорожньо-мостовому господарству: для утримання в зимових умовах дорожньо-мостового господарства підготовлено 10 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки, заготовлено 0,55 тис. тонн посипочного матеріалу; проводились капітальні та поточні ремонти дорожнього покриття вулиць та доріг.

На фінансування заходів з підготовки житлово-комунального господарства до зими було спрямовано 3,231 млн.грн., у тому числі на об’єкти і мережі теплопостачання – 0,329 млн.грн., житлового фонду комунальної власності – 1,25 млн.грн., водопровідно-каналізаційного господарства – 0,679 млн.грн., дорожньо-мостового господарства – 0,973 млн.грн.

Опалювальний сезон в районі розпочався 25.10.2014 згідно розпорядження голови райдержадміністрації від 15.10.2014 № 355 «Про початок опалювального сезону 2014-2015 року» та закінчився 10.04.2015, розпорядження голови райдержадміністрації від 09.04.2015 № 135.

         Протягом опалювального періоду забезпечувалась безаварійна робота котелень, систем тепло-, газо-, водопостачання і водовідведення та безперебійне теплопостачання об´єктів житлового фонду і соціальної сфери.

Вцілому опалювальний сезон пройшов без серйозних надзвичайних ситуацій, забезпечена безаварійна робота котелень, систем газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення. Впродовж опалювального періоду в районі працювала оперативно-диспетчерська служба.

Разом з тим, у роботі органів місцевого самоврядування та підприємств житлово-комунального господарства району мали місце окремі недоліки.

         Недостатніми є темпи створення в районі об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Цільові видатки місцевих бюджетів на капітальний ремонт житлових будинків не відповідають наявним потребам. Не проводиться термомодернізація житлових будинків, лише частково проводиться заміна внутрішньобудинкових інженерних мереж.

Невирішеним залишається питання облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання споживання води.

Не всі підприємства виконали завдання з проведення енергоаудиту, зокрема, КП «Екосервіс» Сарненської міської ради, розроблення схем оптимізації роботи систем водопостачання міст і селищ міського типу, зокрема, м. Сарни, смт.Клесів, смт.Степань.

Незадовільними є темпи виконання робіт щодо облаштування та затвердження в установленому порядку проектів зон санітарної охорони господарсько-питних водозаборів.

         Діяльність більшості житлово-комунальних підприємств району залишається збитковою.         

         У разі встановлення збиткових тарифів місцевими радами не дотримується вимога статті 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» щодо відшкодування з відповідного місцевого бюджету виконавцям/виробникам житлово-комунальних послуг різниці між встановленим розміром цін/тарифів та економічно обґрунтованими витратами на виробництво цих послуг.

Актуальним залишається питання технічного переоснащення газових котелень на місцевий енергоресурс.

         На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 28.04.2015   № 207 «Про підсумки опалювального сезону 2014-2015 року та підготовку об´єктів житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року», керуючись статтями 2, 16, 20, 28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою забезпечення стабільного функціонування житлово-комунального господарства району в осінньо-зимовий період 2015-2016 року:

                   1. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та рекомендувати виконкомам міської, селищних та сільських рад, керівникам підприємств, установ, організацій:

         1.1 Розробити та затвердити плани заходів щодо підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року та забезпечити повне виконання цих заходів до 10 вересня 2015 року;

         1.2. Вжити вичерпних заходів щодо стовідсоткового забезпечення розрахунків за житлово-комунальні послуги та спожиті в опалювальний період 2014-2015 року енергоносії до 25 вересня 2015 року.

         2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, рекомендувати виконкомам міської, селищних, сільських рад, в межах повноважень, вжити заходів щодо:

         переведення, в першу чергу відомчих котелень, які працюють на природному газі та вугіллі, на альтернативні види місцевого палива;

 проведення заміни аварійних, ветхих і замортизованих теплових, водопровідних та каналізаційних мереж і устаткування;

облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання споживання води;

проведення робіт щодо облаштування та затвердження в установленому порядку зон санітарної охорони господарсько-питних водозаборів;

забезпечення фінансування робіт із капітального ремонту житлового фонду, в тому числі внутрішньобудинкових мереж теплопостачання, водопостачання, водовідведення;

посилення контролю за експлуатацією відомчого житлового фонду та будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, утриманням їх у належному технічному стані;

недопущення утворення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах житлово-комунального господарства;

передбачення при затвердженні збиткових тарифів відшкодування з місцевого бюджету виконавцям/виробникам послуг різниці між затвердженим розміром цін/тарифів та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво;

          запровадження економії житлово-комунальними підприємствами отриманих обігових коштів та їх першочергове спрямування на виплату заробітної плати працівникам та оплату спожитих енергоносіїв.

         3. Рекомендувати виконавчим комітетам Сарненської міської, Клесівської селищної рад до 01 жовтня 2015 року:

          завершити прийняття в комунальну власність територіальних громад відомчого житлового фонду;

         забезпечити створення та цілодобовий режим роботи оперативно-диспетчерських служб в осінньо-зимовий період 2015-2016 року.

         4. Рекомендувати виконавчому комітету Сарненської міської ради до             01 липня 2015 року вирішити питання надання можливості приватизації житла мешканцями гуртожитку по вул.Київська, 33 м.Сарни.

5. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації забезпечити щомісячний моніторинг проведення розрахунків за спожиті енергоносії з подальшим інформуванням у розрізі енергоносіїв і наданих житлово-комунальних послуг департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації.

         6. Затвердити:

            заходи щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року згідно з додатком 1 за згодою керівників підприємств Сарненська дільниця ПАТ «Рівнеобленерго», Сарненське управління по експлуатації газового господарства ПАТ «Рівнегаз», ВП «Рівненська дистанція водопостачання» ДТГО «Львівська залізниця»,                 КП «Житлосервіс», КП «Сарнитеплосервіс», КП «Екосервіс»,                                      КП «Клесівводоканал», КП «Трудівник»;

            склад штабу з підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року згідно з додатком 2;

            список відповідальних за підготовку господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року і проведення в період з      16 по 28 вересня 2015 року обласного огляду готовності населених пунктів до осінньо-зимового періоду 2015-2016 року згідно з додатком 3.

         7. Виконавцям про хід виконання розпорядження у встановлені строки інформувати відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації на електронну адресу: architecture.sarny@ukr.net або за телефаксом на номер: 3-35-62.

         8. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від    квітня 2015 року №    «Про підсумки опалювального сезону 2014-2015 року та підготовку об´єктів житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року» інформувати департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації у встановлені терміни електронною поштою за адресою: teplo-gujkg@ukr.net або телефаксом на номер: (0362) 28-99-56.

         9. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 12.05.2014 № 140 «Про підсумки опалювального сезону 2013-2014 року та підготовку об´єктів житлово-комунального господарства Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 року».

         10. Контроль за  виконанням  розпорядження покласти на першого заступника  та заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                               Я.Яковчук

Додаток 1
до розпорядження голови
 райдержадміністрації

                                                                                                           12.05.2015 № 188    

 
ЗАХОДИ

щодо підготовки господарського комплексу Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року

№ з/п
Назва заходу
Термін виконання
Відповідальні за виконання
1
2
3
4
1.

Утворити штаби, визначити відповідальних за підготовку господарських комплексів до роботи в осінньо-зимовий період

До 13 травня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ освіти райдержадміністрації, відділ охорони здоров´я райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

2.

Розробити та затвердити заходи з підготовки підприємств господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року з урахуванням проведених обстежень, виявлених недоліків минулого опалювального сезону та відповідно до наказу Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378 «Про затвердження правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.12.2008 за № 1310/16001

До 13 травня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ освіти райдержадміністрації, відділ охорони здоров´я райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації

3.

Подати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації інформацію щодо запланованих обсягів робіт з підготовки до роботи в зимових умовах.

Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації відповідну інформацію узагальнити та подати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації

До 13 травня 2015 року
 
 
 
 
 
 
13 травня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ освіти райдержадміністрації, відділ охорони здоров´я райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

1
2
3
4
4.

Навати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації інформацію про хід підготовки до роботи в зимових умовах.

 

Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації відповідну інформацію узагальнити та подавати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації

Щомісяця станом на 11 та 27 число
 
 
 
 
 
Щомісяця станом на 14 та 30 число

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ освіти, охорони здоров´я, культури і туризму райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

5.

Забезпечити проведення ревізії запірної, дренажної, повітрявипускної і регулюючої арматури на теплових мережах. Забезпечити ремонт, відновлення, промивання внутрішньобудинкових систем опалення (особливо у підвальних приміщеннях), запірної арматури, елеваторних вузлів, водозливної арматури, ізоляції трубопроводів та утеплення підвальних приміщень житлових будинків і об´єктів соціальної сфери

До 05 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, структурні підрозділи райдержадміністрації, житлово-комунальні підприємства

6.

В межах повноважень забезпечити проведення робіт на теплоджерелах, магістральних теплових мережах, насосних і центральних теплових пунктах з профілактики, ремонту і заміни обладнання, трубопроводів та систем регулювання і обліку теплової енергії.

Провести роботи з профілактики і ремонту на водопровідних і каналізаційних очисних станціях, очисних спорудах та на інших об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства, що перебувають на балансі підприємств комунальної власності.

Провести роботи з підготовки водозаборів централізованого водопостачання до роботи в період весняної повені та паводку 2015 року

 
До 05 вересня 2015 року
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лютий 2016 року
 
 

Виконавчі комітети міської та Клесівської селищної рад,

КП «Сарнитеплосервіс», підприємства каналізаційно-водопровідного господарства

 
 
 
 
 
 

Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства

7.

Забезпечити проведення робіт з випробування на гідравлічну щільність внутрішньобудинкових систем опалення, за підсумками якого оформити відповідні акти

До 05 вересня 2015 року

Теплопостачальні підприємства та підприємства з утримання житлового фонду

 
1
2
3
4
8.

Забезпечити паливом населення та котельні, що опалюють житло і об´єкти соцкультпобуту місцевих рад, а також об´єкти інших форм власності

До 25 вересня 2015 року

Виконавчі комітети місцевих рад, структурні підрозділи райдержадміністрації

9.

Забезпечити розроблення та погодження з

Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Рівненській області оперативних планів спільних дій, спрямованих на локалізацію аварій у системах тепло-, водо-, електро- і газопостачання

До 25 травня 2015 року

Сектор інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністарції, виконавчі комітети міської, селищних, сільських рад, Сарненське УЕГГ, Сарненська дільниця ПАТ «Рівнеобленерго», ВП «Рівненська дистанція водопостачання» ДТГО «Львівська залізниця»

10.

Забезпечити проведення моніторингу стану підготовки об´єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року та інформування щомісяця департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації про його результати

Постійно

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

 
11.

Завершити розроблення та затвердження у відповідності з встановленим порядком схеми оптимізації водопостачання та водовідведення міст і селищ міського типу, зон санітарної охорони

До 25 серпня 2015 року

Виконавчий комітети міської, селищних та сільських рад, підприємства водопровідно-каналізаційного господарства

12.

Завершити розроблення та затвердження у встановленому порядку науково -обґрунтованих норм споживання води у населених пунктах з централізованим водопостачанням та водовідведенням та проведення енергоаудиту підприємств водопоровідно-каналізаційного господарства

До 25 серпня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, підприємства водопровідно-каналізаційного господарства

13.

Забезпечити комплексну підготовку житла, об´єктів соцкультпобуту, підприємств та організацій із підключенням їх до джерел теплопостачання тільки за наявності паспортів готовності об´єктів, ліквідації заборгованості за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

Відповідальність за оформлення та збереження паспорта та акта готовності об’єкта несе балансоутримувач

До 10 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, структурні підрозділи райдержадміністрації, житлові та теплопостачальні, водопостачальні підприємства

1
2
3
4
14.

Проводити відновлення антикорозійного фарбування зовнішніх поверхонь газопроводів у житлових будинках

У разі необхідності

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, підприємства з утримання житла

15.

При формуванні місцевих бюджетів передбачати цільові видатки на капітальний ремонт житлового фонду, зокрема на ремонт внутрішньо будинкових мереж тепло-, водо-, газопостачання

У разі необхідності

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад

16.

Забезпечити вирішення питання надання дозволу на приватизацію житла у гуртожитку по вул.Київська, 33 м.Сарни

 
До 01 липня 2015 року

Виконавчий комітет Сарненської міської ради

17.

Провести аналіз стану обліку енергоносіїв, води на комунально-побутових та соціально-культурних об´єктах та вжити заходів щодо його поліпшення

До 25 червня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, структурні підрозділи райдержадміністрації

18.

Установити постійний контроль за своєчасним та цільовим використанням коштів, передбачених на модернізацію об´єктів тепло-, водопостачання та водовідведення

 
2015 рік

Розпорядники коштів

19.

Забезпечити проведення в установленому порядку спеціального навчання та перевірку знань осіб, які експлуатують котли, теплотехнічне та електричне обладнання та газовикористовуючі установки

До 10 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, структурні підрозділи райдержадміністрації, теплопостачальні підприємства

 
20.

Забезпечити укладання договорів підприємствами комунальної теплоенергетики на постачання природного газу в наступному опалювальному сезоні та виділення лімітів природного газу

До 25 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, КП «Сарнитеплосервіс»

21.

Забезпечити укладання угод на отримання гідрометеорологічної інформації щодо фактичних та очікуваних погодних умов

До 25 вересня 2015 року

Теплопостачальні підприємства

22.

Забезпечити до початку опалювального сезону погашення заборгованості за спожиті природний газ та електроенергію

До 25 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, структурні підрозділи райдержадміністрації, КП«Сарнитеплосервіс»

 
1
2
3
4
23.

Для сталого газопостачання господарського комплексу району:

 

      - балансоутримувачам житлових будинків, відповідно до затверджених графіків, забезпечити перевірку і прочищення димо-вентиляційних каналів та своєчасно надавати акти перевірки спеціалізованому підприємству газопостачання;

 

-         підготувати проект розпорядження голови райдержадміністрації щодо дій в аварійних ситуаціях у газовому господарстві в зимовий період

 
 
 
 
 
Постійно
 
 
 
 
 
 
 
серпень-вересень
 2015 року
 
 
 
 
 

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, КП «Житлосервіс», КП «Клесівводоканал»

 
 
 

Сектор інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністрації

24.

Організувати інвентаризацію усіх наявних автономних джерел енергопостачання на підприємствах та в установах незалежно від форми власності, привести у відповідний робочий стан дизельні електростанції, інші резервні джерела живлення, забезпечити їх паливом, а також персоналом для експлуатації

 
До 25 вересня 2015 року

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, сектор інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністрації

25.

Для забезпечення належного утримання та ефективної експлуатації дорожньо-мостового господарства району:

 

-         завершити плановий ремонт доріг державного та місцевого значення, вулиць і доріг населених пунктів району;

 

-         забезпечити укладання договорів з постачальними підприємствами щодо заготівлі необхідної кількості протиожеледних матеріалів;

 

-         завершити підготовку спеціалізованої комунальної техніки для належного утримання вулично-дорожньої мережі в осінньо-зимовий період;

 

-         організувати цілодобове чергування та роботу спеціальних машин і механізмів комунальних підприємств, шляхо-експлуатаційних підприємств;

 
 

-         залучати в установленому порядку машини, механізми та спецавтотехніку підприємств різних форм власності для боротьби із заметами на автодорогах;

-         забезпечити своєчасні та безперебійні роботи з прибирання та вивезення снігу згідно з вимогами ДСТУ-3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану» та чіткого дотримання діючих нормативно-правових актів;

-         забезпечити в період снігопадів, ожеледиці, інших несприятливих погодних умов першочергову обробку посипочними матеріалами та реагентами проїзних частин вулиць із складними умовами руху, центральних вулиць населених пунктів, а також вулиць, по яких проходять маршрути руху громадського транспорту загального користування.

 
 
 
 
До 25 вересня 2015 року
 
 
До 25 серпня 2015 року
 
 
 
До 25 вересня 2015 року
 
 
 
До 01 листопада 2015 року
 
 
 
 
2015-2016 роки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2015-2016 роки
 
 
 
 
 
 
 
 

В межах повноважень виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад,

філія «Сарненська ДЕД» ДП «Рівненський облавтодор»

 
26.

Створити десятиденний незменшувальний запас пально-мастильних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи спеціальних механізмів та техніки у зимовий період;

 

вжити заходів зі створення запасу необхідного інвентарю для очищення населених пунктів від снігу, у разі виникнення надзвичайної ситуації

До 10 жовтня 2015 року
 
 
 
 
2015-2016 роки

В межах повноважень виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад спільно з

КП «Трудівник»,

КП «Клесівводоканал», філія «Сарненська ДЕД» ДП «Рівненський облавтодор»

27.

Забезпечити проведення інформаційно-роз´яснювальної роботи з питань:

- необхідності вжиття заходів з енергозбереження в побуті, суспільному споживанні;

- безпечної експлуатації систем газопостачання та газового обладнання, а також профілактики і попередження виникнення пожеж, аварійних і надзвичайних ситуацій у житловому фонді, зокрема його приватному секторі

Постійно

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації,

Сарненське УЕГГ
28.

Забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо необхідності вжиття заходів з енергозбереження та енергоефективності в побуті, суспільному споживанні

Постійно

Виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

1
2
3
4
29.

Провести підготовку об’єктів житлово-комунального господарства району до огляду готовності господарського комплексу області до зими в районі

з 16 по 28 вересня 2015 року

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, виконавчі комітети міської, селищних та сільських рад, штаб з підготовки господарського комплексу району до зими, житлово-комунальні підприємства

30.

Залежно від погодних умов, стану розрахунків за отримані комунальні послуги приймати рішення щодо:

- встановлення термінів початку та закінчення опалювального сезону;
- впровадження надзвичайного стану тепло- і водопостачання споживачам;
- тимчасових зупинок котелень упродовж опалювального сезону;

- відключення споживачів у зв’язку із накопиченням боргу за спожиті житлово-комунальні послуги

2015-2016 роки

Виконавчі комітети місцевих рад, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                            В. Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 2
до розпорядження голови
 райдержадміністрації

                                                                                                           12.05.2015 № 188   

Склад

штабу з підготовки господарського комплексу району

до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року

 

Заступник голови райдержадміністрації, керівник штабу

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, заступник керівника штабу

Головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, секретар штабу

 
Члени штабу:

Начальник сектору інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністрації

Начальник відділу охорони здоров´я райдержадміністрації

Начальник фінансового управління райдержадміністрації

Начальник відділу освіти райдержадміністрації

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації

Начальник ДПРЗ-5 ГУ ДСНС України у Рівненській області

Начальник технічної дільниці Сарненської РЕМ ПАТ «Рівнеобленерго»          (за згодою)

Начальник Сарненського району електропостачання ВП «Рівненська дистанція електропостачання» ДТГО «Львівська залізниця» (за згодою)

Начальник Сарненського УЕГГ ПАТ «Рівнегаз» (за згодою)

Старший майстер Сарненської дільниці ВП «Рівненська дистанція водопостачання» ДТГО «Львівська залізниця» (за згодою)

Начальник філії «Сарненська ДЕД» ДП «Рівненський облавтодор» (за згодою)

Заступник Сарненського міського голови (за згодою)

Клесівський селищний голова (за згодою)

 

Керівник апарату адміністрації                                                         В. Стельмах

Додаток 3
до розпорядження голови
 райдержадміністрації

                                                                                                           12.05.2015 № 188            

 
 
 
СПИСОК

відповідальних за підготовку господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року і проведення з 16 по 28 вересня 2015 року обласного огляду готовності населених пунктів

 до осінньо-зимового періоду 2015-2016 року
 
№ з/п
Назва ради

Відповідальні працівники

 
1
Сарненська міська

Стельмах В.М., Цицюра О.І.

2
Клесівська селищна

Пінчук Ф.І., Кишенко А.А.

3
Степанська селищна
Дриганець В.В.
4
Карасинська сільська
Коростель В.І.
5
Карпилівська сільська

Михайлицький В.О., Дякова З.І.,

6
Вирівська сільська

Кравчук С.С., Лохвич Л.В.

7
Селищенська сільська

Меснікович Н.П., Похозей О.І.

8
Чудельська сільська

Шокот І.І., Мельников Т.М.

9

Кам´яне-Случанська сільська

Руденко М.М., Бабич О.Д.

10
Тинненська сільська

Маковецька А.І., Пупко Т.В.

11
Зносицька сільська
Пригарська О.В.
12
Немовицька сільська
Набухотний Р.Г.
13
Люхчанська сільська
Намартович П.В.
14
Стрільська сільська
Сорока О.Й.
15
Любиковицька сільська

Балабушка М.М., Ностер А.Г.

16

Ремчицька сільська

Мариніна І.В., Банацька Ю.В.

17
Тутовицька сільська

Марковець Р.П., Мацигон Л.О.

18

Костянтинівська сільська

Вакар О.І., Мірко І.Є.
19
Кричильська сільська
Белаш С.М.
20
Коростська сільська
Демченко О.В.
21
В.Вербченська сільська
Дехтяр Л.М.
22
Кузьмівська сільська
Гаврилюк Р.Б.
 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                            В. Стельмах