Також дивіться новини на facebook.com

№ 195 від 15 травня 2015 року "Про оголошення проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

15 травня 2015 року                                                           № 195

 
Про оголошення проведення конкурсу
з перевезення пасажирів
на приміських автобусних
маршрутах загального користування
 
 

Відповідно до статей 16, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 04 березня 2015 року № 87 «Про організацію перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування»:

 

1.                Оголосити та провести конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, згідно додатку.

2.                Сектору інфраструктури та цивільного захисту населення районної державної адміністрації подати оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в газету «Сарненські новини» та розмістити на сайті Сарненської районної державної адміністрації.

3.                Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови державної адміністрації Серпенінова Р.П.

 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                                    Я.Яковчук



 
Додаток 

до розпорядження голови

райдержадміністрації

15.05.2015  № 195

 
К О Н К У Р С

НА ПРАВО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ НА ПРИМІСЬКИХ АВТОБУСНИХ

МАРШРУТАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ
 

Сарненська районна державна адміністрація (далі – Організатор) оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування (далі – конкурс).      

Основні характеристики об’єктів конкурсу:

 

- приміський маршрут № 1615: «Сарни АС – Тинне ч/з Немовичі, Зносичі»: 

 Кількість оборотних рейсів: 5.

Протяжність маршруту 25,1 км.

 Кількість автотранспортних засобів – 3 (1 резервний).

 Режим руху – щодня згідно графіку (крім суботи, неділі).

 

- приміський маршрут № 1616: «Сарни АС – Катеринівка ч/з Гуту Перейму»: 

Кількість оборотних рейсів: 2.

 Протяжність маршруту 20 км.

 Кількість автотранспортних засобів – 3 (1 резервний).

Режим руху – щодня згідно графіку (крім суботи, неділі).

 

 - приміський маршрут № 1617: «Сарни АС – Селища ч/з Чабель»: 

Кількість оборотних рейсів: 3.

Протяжність маршруту 43 км.

 Кількість автотранспортних засобів – 3 (1 резервний).

 Режим руху – щодня   згідно графіку (крім суботи, неділі).
 

 - приміський маршрут № 1602: «Сарни АС – Бутейки ч/з В.Вербче»: 

Кількість оборотних рейсів: 3.

Протяжність маршруту 42 км.

 Кількість автотранспортних засобів - 3 (1 резервний). .

 Режим руху – щодня   згідно графіку (крім суботи, неділі).
 

- приміський маршрут № 1604: «Сарни АС – Іванівка»:

Кількість оборотних рейсів: 2.

Протяжність маршруту 9,9 км.

Кількість автотранспортних засобів - 3 (1 резервний). .

Режим руху – згідно графіку.

 

- приміський маршрут № 1624: «Сарни АС – Тинне»: 

Кількість оборотних рейсів: 2.

Протяжність маршруту 25 км.

 Кількість автотранспортних засобів - 3 (1 резервний). .

 Режим руху – згідно графіку.
 

- приміський маршрут № 1625: «Сарни АС – Чудель»:

Кількість оборотних рейсів: 3.

Протяжність маршруту 16,1 км.

Кількість автотранспортних засобів - 3 (1 резервний). .

Режим руху – згідно графіку.

 

-приміський маршрут № 1619 «Степань АС – В.Вербче ч/з Корост»:

Кількість оборотних рейсів: 2.

Протяжність маршруту 10 км.

Кількість автотранспортних засобів - 2.

Режим руху – згідно графіку.

 

- приміський автобусний маршрут № 1623 «Степань АС – Бутейки»:

Кількість оборотних рейсів: 2.

Протяжність маршруту 18 км.

Кількість автотранспортних засобів - 2.

Режим руху – згідно графіку.

 

- приміський автобусний маршрут № 1620 «Степань АС – Яблунька»:

Протяжність маршруту 20 км.

Кількість автотранспортних засобів - 2.

Режим руху – згідно графіку.

 

1. У конкурсі на визначення пасажирського перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь претенденти, які мають ліцензію на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, на законних підставах використовують у достатній кількості транспорті засоби відповідного класу та відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт».

2. Транспортні засоби, які претендент пропонує залучити до перевезень, повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, мати відповідний сертифікат, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані. Забороняється використання перевізниками автобусів, переобладнаних з вантажних транспортних засобів.

3. Водії, які залучаються до перевезень пасажирів, повинні мати у посвідченні відкриту категорію «Д» або «ДЕ» бути застраховані згідно з чинним законодавством.

4. До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які:

- визнані банкрутами або щодо яких порушено процедуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які проходять процедуру ліквідації як субєкти господарювання;

- подали на розгляд документи не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію;

- не відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт»;

- пропонують використовувати автобуси, переобладнані з вантажних автомобілів, які не мають документів щодо відповідності конструкції вимогам безпеки і не зареєстровані як автобуси;

- мають несплачені штрафні санкції, накладені відповідними органами , неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу);

- не мають достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, зумовлених об'єктом конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до діючих договорів (дозволів).

5. Перевізники різних форм власності, які визнані переможцями у встановленому порядку і працюватимуть на міській маршрутній мережі, для забезпечення належної організації перевезень пасажирів та високої культури їх обслуговування зобов’язані:

- забезпечувати роботу рухомого складу на маршрутах за визначеним розкладом руху;

- передбачати роботу на маршрутах транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями; 

- пільгові перевезення пасажирів, які відповідно до законодавства користуються такими правами, забезпечують автомобільні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

6. Претендентами можуть пропонуватись умови, що відрізняються від умов, визначених у документах на конкурс, але будуть більш вигідними для організатора перевезень.

7. Для участі у конкурсі на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування претендент особисто подає на кожний обєкт конкурсу окремо заяву відповідно Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» і такі документи :

- нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

- перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN –коду транспортного засобу, державного номерного знаку, року випуску транспортного засобу;

- копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

- документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі, із зазначенням дати проведення конкурсу;

- копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

- копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

- перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

- копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум отриманого з них податку (форма 1ДФ) за останні повні два квартали;

- анкета відповідно Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, засвідчуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами. 

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах №1, №2).

Документи на конкурс (отримання бланків документів на конкурс, банківських реквізитів для зарахування коштів) подаються до сектору інфраструктури та цивільного захисту населення Сарненської районної державної адміністрації за адресою: 34500, м. Сарни вул. Демократична, 51.

Режим роботи: понеділок-пятниця – 9.30-16.30 год.

Відповідальна особа за прийом документів – секретар конкурсного комітету.

Термін подачі документів – 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення в засобах масової інформації.   

Конкурс відбудеться 22.06.2015, о 14.00 год. в малому залі засідань Сарненської районної державної адміністрації за адресою: 34500, м. Сарни вул. Демократична, 51. 

Плата за участь у конкурсі претенденту: 845, 00 грн. (один об’єкт конкурсу – автобусний маршрут), згідно з кошторисом.

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатись за телефоном (03655) 2-24-67, офіційний сайт Сарненської районної державної адміністрації.

 
 

Керівник апарату адміністрації                                                                В.Стельмах