Також дивіться новини на facebook.com

ДИСТАНЦІЙНИЙ (ЕЛЕКТРОННИЙ) КУРС «ДЕПУТАТ МІСЦЕВОЇ РАДИ: ПОТРЕБИ ГРОМАДИ – ПРІОРИТЕТИ – РЕАЛІЗАЦІЯ» ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ

ДИСТАНЦІЙНИЙ (ЕЛЕКТРОННИЙ) КУРС

«Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ

 

 

 

Додаток: презентація

Офіс реформ у Дніпропетровській області спільно з Дніпропетровським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за сприяння Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» та обласної державної адміністрації запрошують до участі у міжрегіональному навчальному дистанційному (електронному) курсі «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація», що відбудеться на веб-платформі СПІЛЬНОТА ПРАКТИК МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ http://udl.despro.org.ua/

 

Увага: прохання слідувати прописаній знизу покроковій інструкції.

!Для зарахування на курс необхідно:

·         зайти за адресоюhttp://udl.despro.org.ua/

·         якщо Ви не є користувачем даної платформи, самостійно зареєструватися на веб-платформі СПІЛЬНОТА ПРАКТИК МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ http://udl.despro.org.ua/

 

Для самостійної реєстрації на веб-платформі зайдіть на сторінку Спільноти http://udl.despro.org.ua/. У правому верхньому куті цієї сторінки під кнопкою «Вхід» натисніть «Створити новий обліковий запис» та додайте інформацію про себе. При реєстрації користувача на зазначену Вами адресу електронної пошти відправляється інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач має підтвердити обліковий запис. У подальшому при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. Доступ до електронного курсу, інформаційних ресурсів та спілкування без авторизації (ідентифікації користувача системою) неможливий.

 

! Увага: система не дозволяє реєструватися з адресами електронної пошти на російських доменах, таких якmail.ru, yandex.ru, rambler.ru, list.ru, bk.ru, inbox.ru. Рекомендація створити іншу електронну адресу на українських доменах.

Також система не реєструє корпоративні електронні адреси (адреси організацій), якщо за ними подається реєстрація більше однієї особи. Для успішного е-навчання рекомендується використовувати приватну електронну адресу кожному окремому учаснику.

 

Якщо Вам не вдасться зареєструватися на веб-платформі самостійно, прохання звертатися до адміністратора за адресою udlsystem@udl.org.ua.

 

Якщо Ви вже є учасником спільноти, то потрібно просто зареєструватися на курс.

 

Зарахування на е-курс «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація» буде відкрито 17 вересня з 08:00 годинипо 26 вересня 23.00.

 
Після реєстрації на платформі на головній сторінці у темі «Актуальні курси для зареєстрованих учасників Спільноти» знайдіть курс «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація» та натисніть на лінк «Самореєстрація» (ключик з правого боку від назви)

·         введіть кодове слово:

deputat
 

(одне слово, без пробілів, всі букви маленькі, латиницею; кодове слово потрібно буде ввести лише один раз при зарахуванні на курс, оскільки навчання обмежено учасниками, що подали заявку на реєстрацію).

 

після цього Ви отримаєте на свою електронну адресу підтвердження про зарахування – вітаємо, Ви все зробили вірно! Прохання заповнювати Ваш профайл (розділ «Дані про користувача») та починати ознайомлення із матеріалами, що розміщені у вступному блоці курсу.

Початок навчання за програмою курсу – 20 вересня.

 

·         ЗАВДАННЯ КУРСУ - надати учасникам знання щодо реформування місцевого самоврядування та особливостей посади депутата місцевої ради, управлінських інструментів діяльності депутата, діяльності депутата як виразника й представника інтересів територіальної спільноти.

 
Тривалість курсу: 4 тижні
 

При виникненні питань щодо реєстрації на е-платформі СПІЛЬНОТИ чи зарахуванні на е-курс звертатися за адресою Ofisreformdp@i.ua

 

Контактна інформація:Світлана Сельдіна, тел. 0988611750