Також дивіться новини на facebook.com

№ 392 від 27 жовтня 2016 року "Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій , підвищення "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

 27  жовтня 2016 року                                                                               № 392

 

Про стан виконання підприємствами, установами  і

організаціями указів Президента України, постанов

Кабінету Міністрів України та відповідних

розпоряджень голів обласної та районної державних

адміністрацій ,  підвищення  рівня виконавської

дисципліни в районі  
 
 
 

         З метою забезпечення виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних  розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій  управліннями  і відділами райдержадміністрації було перевірено стан виконання документів органів влади вищого рівня  та відповідних розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації в районі.

         Аналіз показав, що в цілому проводиться комплекс заходів по виконанню указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних  розпоряджень голів обласної  і районної державних  адміністрацій в районі.

 Станом на 01 жовтня  2016 року в райдержадміністрації  на контролі перебувало 480  документів органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі 62  укази та 4 розпорядження Президента України, 81 постанова та                        33 розпорядження   Кабінету Міністрів України, 198 розпоряджень  та              102 доручення голови  обласної державної адміністрації. Також на контролі перебуває 542 розпорядження та 105 доручень голови райдержадміністрації. Всього за 9 місяців  2016 року поставлено на контроль 104 розпорядження та  27  доручень голови райдержадміністрації.

Щомісяця  на засіданнях колегії райдержадміністрації заслуховуються звіти заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь і відділів райдержадміністрації  про стан виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Законів України,  розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій в районі.

З метою  забезпечення більш повного виконання указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних  розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій:

 1. Першому заступнику голови, заступнику голови,  керівнику апарату, начальникам управлінь і відділів райдержадміністрації, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, керівникам територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

1.1. забезпечити повне  виконання завдань, поставлених в указах   Президента України, постановах Кабінету Міністрів України, законах України, розпорядженнях та дорученнях голів обласної   та районної державних адміністрацій;

1.2  взяти під особистий  контроль якісне та повне виконання у визначені терміни указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних  розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

 2.1  забезпечити        виконання    та    інформування     райдержадміністрації     у   встановлені терміни про стан виконання на території ради указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій;

2.2 забезпечити виконання  розпорядження голови райдержадміністрації від     26 травня 2016 року №202 «Про підсумки огляду благоустрою населених пунктів району у травні 2016 року»;

2.3 внести на розгляд засідань  виконавчих комітетів у листопаді  2016 року питання стану виконання документів органів влади вищого рівня,  власних рішень та підвищення виконавської дисципліни на території ради;

2.4 спільно з Сарненським райвійськкоматом, відділом освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації,  вжити додаткових заходів для покращення  роботи з юнаками призовного віку, провести комплекс заходів по національно-патріотичному вихованню молоді, використовуючи для цього відзначення на рівні територіальних громад державних свят.

3. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації,   рекомендувати сільським, селищним, міському головам  забезпечити  систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та 100 відсотковим їх фінансуванням відповідно до  розпорядження голови райдержадміністрації від 20 липня 2016 року №267 «Про ліміти споживання теплової, електричної енергії, природного газу, води   та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2016 рік».

4. Рекомендувати виконкомам Сарненської міської, Клесівської селищної рад вжити додаткових заходів для забезпечення виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 13 травня 2016 року №182 «Про підсумки опалювального сезону 2015-2016 року та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства Сарненського району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 року»  в частині  погашення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги населенням та спожиті енергоносії підприємствами житлово-комунального господарства.

5.  Сарненському  відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області, спільно з службою у справах дітей, відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконавчими комітетами місцевих рад забезпечити виконання  розпорядження голови райдержадміністрації від  26 червня 2013 року №224 «Про профілактику правопорушень та злочинів серед дітей-жителів Сарненського району» в частині попередження дитячої злочинності та правопорушень   на територіях рад.

6.  Звернути увагу сільських голів:  Чудельського – Жука В.Т.,   Коростського–  Климця О.З,  Вирівського – Опалька Б.Г, Любиковицького – Саванчук О.М. та Великовербченського – Гольонко О.С. на низький рівень виконавської дисципліни щодо інформування райдержадміністрації про стан виконання документів центральних і місцевих органів влади на території ради.

         Рекомендувати сільським головам вжити заходів щодо забезпечення покращення виконавської дисципліни в підвідомчих установах.

7. Про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 15 січня 2017 року.

8. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 05 травня 2016 року №174 «Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій, підвищення рівня виконавської дисципліни в районі».

9.  Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 
 
 
 
 

Голова  адміністрації                                                                Я.Яковчук