Також дивіться новини на facebook.com

Фестиваль радості і добра

Радісними, щасливими, повними гарних вражень повернулись учасники зразкового аматорського фольклорно-автентичного гурту «Криниченька» села Велике Вербче з міста Луцьк, де проходив XIV Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором». Вербчани мали честь показати пісні і танці Рівненського Полісся поряд з фольклорними колективами Кіпру, Китаю, Кореї, Ізраїлю, Грузії, Польщі.

         Розпочався фестиваль молебнем за Україну. Святковою ходою учасники фестивалю вирушили до Луцького замку, де відбулось відкриття фестивалю. Діти мали змогу не тільки прийняти участь у барвистому дійстві фестивального концерту, а й ознайомитись з історією старовинної і грандіозної історичної пам’ятки Луцька.

         На фестивалі були нові знайомства, обмін досвідом, щирі усмішки. Тут панувала щирість, радість, святковий настрій і дружба. Всі фестивальні виступи «Криниченьки» супроводжувались щирими оплесками глядачів.  «Криничата» отримали велике задоволення від спілкування з іноземцями – стало в пригоді знання англійської мови.         Директор фестивалю Юрій Войнаровський щиро дякував колективу за гарну підготовку, цікаві концертні програми, знайшов час побажати щасливої дороги і висловив бажання бачити «Криниченьку» на XIV фестивалі «Поліське літо з фольклором».

         Керівник колективу і всі учасники гурту щиро вдячні районній державній адміністрації, районній раді, відділу культури і туризму за гарну організацію поїздки. Висловлюємо подяку депутату районної Ради Зембіцькому Петру Леонідовичу за спонсорську підтримку колективу. Цікаві і незабутні враження, гарні мистецькі дні концертного спілкування з іноземною молоддю надовго залишаться у пам’яті молодих верб чан.

 
 

Учасники гурту «Криниченька» Олена Усик, Наталя Климець і інші.