Також дивіться новини на facebook.com

№ 464 від 05 грудня 2016 року " Про внесення змін до районної Програми розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2016-2018 роки"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

05 грудня   2016 року                                                                                 № 464

 
 Про внесення змін до

районної Програми розвитку

та збереження архівних фондів

Сарненського району

на 2016-2018 роки
 

З метою  належного функціонування Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради, відповідно до Положення Про Трудовий архів Сарненського району Сарненської районної ради», затвердженого рішенням Сарненської районної ради від 22 липня 2016 року  №190 « Про затвердження в новій редакції Положення про Трудовий архів Сарненського району Сарненської районної ради».

 

1.Схвалити внесення змін до районної Програми розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2016-2018роки (далі Програма),  затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 25 грудня 2015 року №48,  а саме:

          1.1. Викласти в новій редакції пункти 1,2 розділу “Фінансове забезпечення Програми” згідно з  додатком  .

        

2. Директору Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради  зміни до районної Програми розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2016 – 2018 роки  подати на затвердження сесії Сарненської районної ради.

 

3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачити кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

4. Рекомендувати міській, селищній, сільським радам та Клесівській об’єднаній територіальній громаді на відповідні роки передбачити кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

5. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 

Голова адміністрації                                                                                   Я. Яковчук