Також дивіться новини на facebook.com

№ 37 від 27 січня 2017 року "Про стан виконання районною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2016 році"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 27 січня 2017 року                                                                                     № 37
 
 
Про стан виконання районною державною
адміністрацією завдань, визначених актами
та дорученнями Президента України, інших
актів законодавства у сфері державної кадрової
політики у 2016 році
 
 
 

На підставі статей 2, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою забезпечення виконання законів України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, інших нормативно-правових актів у сфері державної кадрової політики:

1. Інформацію про стан виконаннярайонною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, іншихактів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2016 році взяти до відома.

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації:

2.1. Продовжити роботу, спрямовану на практичне виконання законів України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, здійснення систематичного контролю за безумовним виконанням актів законодавства у цій сфері.

2.2.Забезпечити організацію отримання електронного цифрового підпису державними службовцями, які зобов’язані щороку до 01 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначає Національне агентство.

2.3. Організувати якісний добір осіб, рекомендованих у 2017 році для вступу до Національної академії державного управління при Президентові України, її регіональних інститутів.

2.4. Продовжити роботу щодо залучення максимальної кількості державних службовців до участі у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» у  2017 році.

2.5. Забезпечити організацію професійного навчання державних службовців, підвищення кваліфікації державних службовців на робочому місці або в інших установах, звернувши увагу на вдосконалення роботи по контролю за дотриманням норм чинного законодавства в питаннях, що відносяться до компетенції районної державної адміністрації та підготовку проектів документів районної державної адміністрації (листи, доручення, розпорядження голови районної державної адміністрації).

2.6. Посилити виконання заходів по розвитку взаємодії з інститутами громадянського суспільства. Більш повно висвітлювати завдання, які виконує районна державна адміністрація на її офіційному сайті, найбільш дискусійні теми виносити на громадське обговорення та консультації з громадськістю.

2.7. Посилити контроль за виконанням державними службовцями умов та обмежень визначених Правилами внутрішнього службового розпорядку, Загальних правил етичної поведінки державних службовців, Кодексом корпоративної культури Сарненської районної державної адміністрації.

2.8. Провести оцінювання результатів службової діяльності державних службовців з врахуванням зауважень і пропозицій висловлених під час оцінювання в 2016 році.

3. Сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації  впродовж 2017 року перевірити стан кадрової роботи в усіх структурних підрозділах райдержадміністрації.

4. Визнати такими, що втратили чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 25 грудня 2015 року № 497 «Про стан виконання в районі завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2015 році», від       05 липня 2016 року № 240 «Про стан виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у першому півріччі 2016 року Сарненською райдержадміністрацією».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                            Я.Яковчук