Також дивіться новини на facebook.com

№ 42 від 02 лютого 2018 року "Про районну програму запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2018-2021 років"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

02 лютого 2018 року                                                                                       № 42

 

Про    районну    програму     запобігання

виникненню   лісових і торф’яних пожеж  

та забезпечення їх ефективного гасіння на

період 2018-2021 років

 

          Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Кодексу цивільного захисту України, розпорядження голови облдержадміністрації від 03.02.2017 № 50 "Про обласну    програму   запобігання виникненню   лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2017-2021 років" та з метою запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж на території району, належної організації їх гасіння, запровадження дієвого контролю за станом реалізації заходів з вирішення зазначених питань: 

1. Схвалити районну програму запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період
2018-2021 років (далі - Програма), згідно з додатком, та додатки до програми.

2. Районному сектору головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській області в установленому порядку подати Програму на затвердження районній раді.

3. Координацію дій з ліквідації лісових та торф’яних пожеж здійснює районний сектор головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській  області та сектор цивільного захисту населення райдержадміністрації.

4. Фінансовому управлінню райдержадміністрації щороку при формуванні районного бюджету передбачати видатки на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

5. Виконавцям інформувати про хід виконання Програми районний сектор головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в області щороку до 01 травня та 01 жовтня.

6. Районному сектору головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській області узагальнену інформацію про стан виконання Програми подавати районній державній адміністрації щороку до 05 травня та 05 жовтня.

 
 

          7. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 28.03.2017 №123 «Про    районну    програму     запобігання виникненню   лісових і торф’яних пожеж   та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2017-2021 років».

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації І.Назарця.

 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                  Я.Яковчук