Також дивіться новини на facebook.com

№ 272 від 10 липня 2018 року "Про Інструкцію з діловодства в апараті Сарненської районної державної адміністрації"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
    

10 липня 2018 року                                                                             № 272

 

Про Інструкцію з діловодства

в апараті Сарненської

районної державної адміністрації

 
 

Відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації",            на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня  2018 року № 55 "Деякі питання документування управлінської діяльності", наказу Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року №1000/5 "Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  22 червня 2015 року за № 736/27181, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 06 червня 2018 року №377  "Про Інструкцію з діловодства в апараті Рівненської обласної державної адміністрації” та з метою оптимізації ведення діловодства в апараті райдержадміністрації:

 

1. Затвердити Інструкцію з діловодства в апараті Сарненської районної державної адміністрації (далі – Інструкція), що додається.

 

2. Першому заступнику, заступнику голови,  керівнику апарату райдержадміністрації, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату забезпечити дотримання встановленого порядку роботи з документами.

 

3. Структурним підрозділам райдержадміністрації розробити і затвердити за погодженням з архівним відділом райдержадміністрації власні інструкції з діловодства.

 

4. Загальному відділу апарату райдержадміністрації, архівному відділу райдержадміністрації здійснювати контроль за дотриманням вимог інструкцій з діловодства у структурних підрозділах райдержадміністрації.

 

5. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови райдержадміністрації:

від 14 березня 2012 року № 100 "Про нову редакцію Інструкції з діловодства в апараті  Сарненської районної державної адміністрації";

від 10 лютого 2017 року № 51 "Про внесення змін до Інструкції з діловодства в апараті Сарненської районної державної адміністрації".

 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                      Я.ЯКОВЧУК