Також дивіться новини на facebook.com

№ 304 від 26 липня 2018 року "Про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у І півріччі 2018 року "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
 
 
                                      
26  липня 2018 року                                                                                  № 304
 
Про виконання вимог Закону України
«Про звернення громадян», інших

нормативно-правових актів та стан роботи

із зверненнями громадян, що надійшли

до райдержадміністрації у І півріччі 2018 року

 

З метою виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів з питань роботи із зверненнями громадян, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 квітня 2013 року №166 «Про нову редакцію заходів щодо виконання Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008» та посилення персональної відповідальності посадових осіб за якість та ефективність роботи із зверненнями громадян:

1. Інформацію керівника апарату адміністрації Стельмаха В.М. про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у І півріччі 2018 року взяти до відома.

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, рекомендувати міському, селищним, сільським головам, в межах повноважень:

2.1 посилити виконавську дисципліну у роботі із зверненнями громадян, неухильному дотриманні вимог чинного законодавства щодо об’єктивного, неупередженого та своєчасного розгляду порушених у них питань;

2.2  розглянути питання роботи із зверненнями громадян на засіданнях виконкомів рад та колегій структурних підрозділів райдержадміністрації в серпні 2018 року;

2.3 звернути увагу Сарненського міського голови, Люхчанського, Коростського, Чудельського сільських голів на велику, порівняно з іншими територіальними громадами району, кількість звернень місцевих жителів до органів виконавчої влади вищого рівня.

 3. Рекомендувати міському, селищним та сільським головам  в межах наявних коштів надавати фінансову підтримку малозабезпеченим верствам населення.

4. Начальнику управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Дриганець В.В. вжити заходів для покращення якості підготовки відповідей заявникам на порушені у зверненнях питання, що призводить до надходження повторних звернень.

5. Головному спеціалісту загального відділу апарату райдержадміністрації Мацигон Л.О.:

5.1 щомісяця інформувати керівництво райдержадміністрації про надходження звернень громадян до органів влади вищого рівня, факти порушення термінів їх розгляду, організацію роботи із запитами на отримання публічної інформації.

5.2 довідку про стан виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у І півріччі 2018 року надіслати виконкомам рад та структурним підрозділам райдержадміністрації для відповідного реагування та врахування в роботі (додається).

6. Виконавцям про хід виконання цього розпорядження інформувати райдержадміністрацію до 01 грудня 2018 року.

       7. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 лютого 2018 року № 93 «Про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у 2017 році».

 8. Контроль за виконання розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації В.Стельмаха.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                              Я. ЯКОВЧУК