Також дивіться новини на facebook.com

№ 597 від 19 грудня 2018 року "Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2019 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
19  грудня 2018 року                                                                                № 597
 
 
 Про   Програму    економічного    та

соціального розвитку Сарненського

району на 2019 рік
 
 
 

       Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про засади державної регіональної політики», враховуючи цілі та завдання Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2020 року, схваленої розпорядженням голови облдержадміністрації від                 28 листопада 2014 року № 612, затвердженої рішенням обласної ради від                     18 грудня 2014 року №1374 та з метою забезпечення економічного зростання у господарському комплексі району, стабільного функціонування соціальної і гуманітарної сфер, поліпшення умов та підвищення безпеки життєдіяльності населення :

1. Схвалити Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2019 рік ( далі – Програма), що додається.

2. Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

          3. Рекомендувати виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад розробити відповідні територіальні програми економічного та соціального розвитку та подати їх на затвердження на сесії місцевих рад в установленому порядку.

          4. Виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад, управлінням та відділам райдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади інформувати відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації про хід виконання заходів Програми щокварталу до 20 числа місяця, що наступає за звітним.

         5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 26 грудня 2017 року № 590 «Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік».

         6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови адміністрації, відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.ЯКОВЧУК