Також дивіться новини на facebook.com

№ 631 від 29 грудня 2018 року "Про план здійснення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2019 році"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

  29 грудня 2018 року                                                                                 № 631

 
                                                                                        

Про план здійснення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2019 році

 
 

Відповідно до ст. 143 Конституції України, ст. 76 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 1999 року №339 «Про затвердження Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади» (із внесеними змінами) та з метою вдосконалення і впорядкування проведення контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади:

 

1. Затвердити План здійснення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2019 році згідно з додатком 1.

2. Затвердити орієнтовний перелік питань для перевірки за здійсненням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади згідно з додатком 2.

3. Утворити робочу групу по вивченню діяльності виконавчих комітетів сільських, селищних, міської рад району по здійсненню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та додержання норм чинного законодавства на території місцевих рад

та затвердити її склад згідно з додатком 3.
 
 

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 28 грудня 2017 року № 599 «Про план здійснення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2018 році».                                

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації В.Стельмаха.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                  Я. ЯКОВЧУК