Також дивіться новини на facebook.com

№ 632 від 29 грудня 2018 року "Про облік, зберігання, використання та знищення печаток і штампів в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
 

29 грудня 2018 року                                                                                     № 632

 

Про облік, зберігання, використання

та знищення печаток і штампів в

апараті та структурних підрозділах

районної державної адміністрації

 

Керуючись статтею 6, пунктом 1 частини першої статті 39, частиною першою статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року №55 «Деякі питання документування управлінської діяльності», наказу Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року  №1000/5  «Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях»  (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22  червня 2015 року  за № 736/27181,  Інструкції з діловодства в апараті Сарненської районної державної адміністрації               від 10 липня 2018 року № 272, з метою організації обліку, зберігання та використання печаток, штампів:

 

1. Затвердити Інструкцію про облік, зберігання, використання та знищення печаток і штампів в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації (далі – Інструкція) згідно з додатком 1.

 

2. Затвердити склад комісії з перевірки наявності печаток і штампів в районній державній адміністрації згідно з додатком 2.

 

3. Визначити відповідальних за зберігання і використання печаток і штампів районної державної адміністрації згідно з додатком 3.

 
 

4. Структурним підрозділам районної державної адміністрації забезпечити виконання норм, визначених Інструкцією.

 

5.    Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                      Я.ЯКОВЧУК