Також дивіться новини на facebook.com

№ 12 від 16 січня 2019 року "Про районну програму «Ветеран» на 2019-2021 роки"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

      
16 січня 2019 року                                                                                          № 12
 

 Про районну програму «Ветеран»

 на 2019-2021 роки

 
 

На виконання Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань», «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років», «Про соціальні послуги», «Бюджетного кодексу України», «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 27 січня 2016 року №34 «Про збільшення норм грошових витрат на харчування та медикаменти в закладах охорони здоров'я для ветеранів війни»,  від 12 жовтня 2011 року №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами), від 14 лютого 2018 року №156 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів» та інших законодавчих актів,   з метою покращення роботи з питань соціального захисту ветеранів, створення належних умов для життєзабезпечення та поглиблення співробітництва з ветеранськими організаціями району :

1. Схвалити районну програму «Ветеран» на 2019-2021 роки (далі – Програма), згідно з додатком.

2. Управлінню праці та соціального захисту  населення райдержадміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачити кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.

4.Структурним підрозділам райдержадміністрації:

1) забезпечити виконання заходів Програми;

2) про хід виконання Програми інформувати управління праці та  соціального захисту населення райдержадміністрації щороку до 20 січня.

5. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання Програми подавати райдержадміністрації щороку до 30 січня.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                              Я. ЯКОВЧУК