Також дивіться новини на facebook.com

№ 146 від 06 травня 2019 року "Про затвердження районного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення цілей сталого розвитку в Сарненському районі "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

06 травня 2019 року                                                                                 № 146

 
Про затвердження районного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення цілей сталого розвитку в Сарненському районі 
 
 
Відповідно  до статей 13, 14 Основ законодавства України про охорону здоров’я, статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 20.03.2019 №225 «Про затвердження обласного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення цілей сталого розвитку в Рівненській області», з метою реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я населення,  громадського здоров’я:

1. Затвердити районний план заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення цілей сталого розвитку в Сарненському районі (далі - заходи) згідно з додатком.

2.  Виконавцям про хід виконання районного  плану заходів інформувати                     комунальний заклад «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради  щопівроку до 05 числа місяця, що настає за звітним періодом.

3. Комунальному закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради про хід виконання цього розпорядження інформувати Сарненську районну державну адміністрацію щопівроку до         07 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Параницю Н.М.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                         Я.ЯКОВЧУК