Також дивіться новини на facebook.com

№ 181 від 30 травня 2019 року "Про виділення паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріально - технічного резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
30   травня  2019 року

                                                   № 181                                    

  
 
Про виділення паливно-мастильних

матеріалів з місцевого  матеріально -

технічного резерву для запобігання,
ліквідації наслідків надзвичайних
ситуацій техногенного та природного
характеру на 2016-2020 роки
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У зв’язку з випадінням значних, в північній частині області  місцями сильних та надзвичайних дощів, на річках Рівненщини розпочався 17 травня 2019 року дощовий паводок, який  призвів до значного підвищення рівня води в річках та водоймах району.

Відповідно до інформації начальника Сарненського управління водного господарства О. Овсійчука  організація у період з 17 по 25 травня  2019 року працювала в аварійному режимі, для ліквідації наслідків паводку використала наявний запас паливно-мастильних матеріалів.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів  України від 30.09.2015       № 775 "Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій»:

1. Виділити  Сарненському управлінню водного господарства з місцевого матеріально-технічного резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки  50 літрів дизельного палива.

2. Сарненському управлінню водного господарства до 25 червня         2019 року подати до районної державної адміністрації звіт про використання виділених паливно-мастильних матеріалів та копію акту виконаних робіт

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 
 

Голова адміністрації                                                                        Я.ЯКОВЧУК