Також дивіться новини на facebook.com

№ 57 від 27 лютого 2020 року "Про районний план заходів із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

27 лютого 2020 року                                                                                № 57

 
 
Про районний план заходів із
вшанування пам’яті захисників

України, які загинули в боротьбі

за незалежність, суверенітет і

територіальну цілісність України

       
 
 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від                  20 листопада 2019 року № 1096-р «Про затвердження комплексного плану заходів із належного вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від            05 лютого 2020 року № 43 «Про обласний план заходів із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві:

1. Затвердити районний план заходів із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (далі – план заходів), згідно з додатком.

2. Виконавцям:

забезпечити проведення заходів у межах видатків, передбачених на реалізацію відповідних програм;

інформувати відділ організаційно - кадрової роботи  та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації про хід виконання плану заходів щороку до 30 серпня.

3. Відділу організаційно - кадрової роботи  та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації інформацію про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05 лютого 2020 року №43 «Про обласний план заходів із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» подавати управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської облдержадміністрації щороку до 31 серпня.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Людмилу Мариніну.

 
 

Голова адміністрації                                                                    Олександр КОХАН